Sata päivää tekoja Nesteen kauppiailta

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT JA POTTIIN KERTYI YHTEENSÄ 15 000 €.

SUURET KIITOKSET KAIKILLE TYKKÄÄJILLE SEKÄ HYVÄÄ TEHNEILLE KAUPPIAILLE - jatketaan hyviä tekoja ensi vuonnakin!

Lahjoituskohteet näet alla.

Sata päivää tekoja Neste kauppiailta äänestyskohde viialan kotikolo

Viialan kotikolo, Viiala

Viialan kotikolo on yksityinen lastensuojelulaitos Pirkanmaalla uudessa Akaassa. Kotikolon tavoitteena on turvallisuuden ja kodinomaisuuden sekä rauhan tarjoaminen yhteisöllisin keinoin. Tällä hetkellä yhteisössä elää 6-15-vuotiaita lapsia. Lasten ja nuorten kanssa tutustutaan ulkomaailmaan monin toiminnallisin tavoin, esim. liikunnan ja taidekasvatuksen eri muodoin. Lahjoitus käytettäisiin juuri tämän toiminnan kehittämiseen ja lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseen.

Sata päivää tekoja Neste kauppiailta äänestyskohde yksinhuoltaja talon korjaaminen

Yksinhuoltajatalon korjaaminen

Pitkäaikaistyötön yksinhuoltaja tarvitsee apua talonsa korjaamiseksi. Talo kaipaisi muun muassa uuden maalikerroksen ja muita pieniä korjaustöitä. Lahjoitus helpottaisi yksinhuoltajan taloudellista taakkaa ja toisi apua sitä kipeästi kaipaavalle.

Sata päivää tekoja Neste kauppiailta äänestyskohde wise nose

Wise Nose, Suomen Hajuerottelu Ry

Wise Nose – Suomen hajuerottelu Ry on koirien hajuerottelukoulutukseen ja -työskentelyyn erikoistunut yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on hajuerottelutaitojen ylläpitäminen ja edistäminen jäsentensä keskuudessa, hajuerottelutyöskentelyn tunnetuksi tekeminen, hyödyntäminen maailmanlaajuisesti sekä sertifiointijärjestelmän luominen ja ylläpitäminen. Koirien hajuaisti on todettu erinomaiseksi työvälineeksi varhaisessa tautien diagnosoinnissa. Ulkomailla on tehty tutkimuksia siitä, että koirat voidaan kouluttaa erottamaan positiiviset potilasnäytteet negatiivisista hajuerottelutaitoa hyödyntäen ja koiria käytetäänkin jo esim. syövän hajuerottelutehtävissä. Suomessa ei tällaista tutkimusta ole vielä tehty eikä koiria vielä koulutettu tämän kaltaiseen työhön. Siksipä lahjoitus käytettäisiinkin miesten eturauhassyövän tutkimustyön kehittämiseen.

Sata päivää tekoja Neste kauppiailta äänestyskohde Jalava erityiskoulu lohja

Jalavan erityiskoulu, Lohja

Jalavan koulu on erityiskoulu, joka uskoo yksilöön ja hänen mahdollisuuksiinsa silloinkin, kun monet edellytykset näyttävät puuttuvan. Koulu toimii kiinteässä yhteistyössä kotien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tällä hetkellä koulun lapset ovat olleet lähes kolme vuotta remontin keskellä ilman ruokalaa ja sisäliikuntamahdollisuutta ja tämä on ollut erittäin haastavaa aikaa erityisesti aistiherkille lapsille. Lahjoitus käytettäisiin erityisvälineisiin sekä toiminnallisen vierailupäivän järjestämiseen lasten iloksi.

Lapsisyöpäpotilasperheidenkerho Sykerö

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö on Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen alainen osasto Sykerö järjestää monipuolista toimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Sykerö järjestää muun muassa asiantuntijaluentoja, virkistystä ja vertaistukea. Sykerö-toiminnasta perheen vanhemmat ja lapset saavat tukea vertaisiltaan.