Easy Wash

Neste avaa asemaverkostonsa ensimmäisen automatisoidun pesuaseman Espoon Karakallion kylmäaseman yhteyteen.

Uudistuksen myötä Karakallion lähellä liikkuvat autoilijat voivat pesettää autonsa Easy Wash-asemalla ja maksaa tankkauksen esimerkiksi mobiilisovelluksella. 

“Haluamme parantaa asiakaskokemusta ja laajentaa Suomen kattavimman asemaverkoston palveluita. Karakallion Easy Wash on meille automaattipesupalveluiden saralla ensimmäinen pilotti ja seuraamme innolla sen vastaanottoa. Tavoitamme hyvin suomalaiset tielläliikkujat ja voimme kysynnän mukaan avata uusia automaattiasemia hyville sijainneille ympäri Suomen”, kertoo Nesteen automaatiokonsepteista vastaava Jukka Peltoniemi. 

Easy Wash on autoilijoiden käytössä 11.12.2019 alkaen vuorokauden ympäri, osoitteessa Tornihaukantie 9, Espoo. Asemalla voi pesettää sekä henkilöauton että pakettiauton. 

“Auto kannattaa pestä myös talviaikaan säännöllisesti, sillä maantiesuola ja kura voivat tarttua auton maalipintaan tiukasti vaurioittaen sitä ja aiheuttaen myös ruostevaurioita. Halusimme avata pesuaseman nyt, kun auton säännöllinen pesettäminen on erityisen ajankohtaista”, Peltoniemi jatkaa. 

Automatisoidut lisäpalvelut osana ekologista pesuasemaa

Karakallion aseman yhteyteen on tuotu myös tuulilasinpesunesteautomaatti Easy Fill. Sen avulla autoilija voi tankata tuulilasinpesunestettä kätevästi suoraan pistoolista. 

“Autoilijat ovat toivoneet täysin automatisoituja lisäpalveluita, joita ei muilla asemilla Suomessa vielä ole. Tuulilasinpesunesteautomaatti Easy Fill on näistä ensimmäinen ja sen avulla voimme samalla myös vähentää muovipakkausten käyttöä. Lisäksi on hienoa voida kertoa, että Karakallion pesuasema on rakennettu ekologisesti. Jo rakennusvaiheessa olemme pyrkineet minimoimaan energiankulutusta sekä syntyvän jätteen ja raaka-aineiden määrää”, Peltoniemi jatkaa. 

Miten Easy Wash toimii?

1. Voit valita asemalla olevasta maksuautomaatista autollesi sopivan pesun. Pesuohjelmia on valittavana useita erilaisia ja suosittelemme näytöllä kyseisen päivän säälle sopivinta vaihtoehtoa. Valittavana on myös Elämyspesu, joka varmasti viihdyttää etenkin takapenkillä istuvia lapsia.

2. Voit maksaa autopesun automaatilla, käyttämällä maksuvälineenä joko Neste korttia tai debit/credit -korttia. Pesun voi maksaa kätevästi myös Nesteen mobiilisovelluksella, Neste-äpillä.

3. Maksun jälkeen voit ajaa pesuhalliin.