Matkajahdin säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä:

Kesko Oyj

PL1

00016 Kesko

Arvonnan toteuttaja:

Kesko Oyj, K Digital

PL1

00016 Kesko

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn K-Plussa-kortin haltijoita lukuun ottamatta Kesko Oyj:n ja Neste Oyj:n henkilökuntaa sekä arvonnan toteuttamiseen osallistuvia Kesko Oyj / K Digitalin työntekijöitä. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 12.11.2018- 31.1.2019 välisenä aikana kolme sisäkaupan ostosta tai tankkausta käyttäen K-Plussa-korttia. Kertaostoksen arvo tulee olla vähintään 5 euroa. Ostoksia ja tankkauksia voi tehdä Neste K, Neste tai Neste Automaattiasemilla, pois lukien Express-asemat.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 12.11.2018- 31.1.2019 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

4. Osallistuminen

Osallistua voi ostamalla tai tankkaamalla vähintään 5 eurolla 12.11.2018- 31.1.2019 välisenä aikana Neste K, Neste tai Neste Automaattiasemilla ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla.

5. Arvonta

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 10 000 euron Tjäreborgin matkalahjakortin. Arvontoja suoritetaan kaksi (2). Palkintojen arvo on 20 000 €. Matkalahjakorttia ei saa jakaa osiin eli koko matkalahjakortin arvo tulee käyttää yhteen matkaan.

Kolme vähintään 5 euron arvoista ostosta tai tankkausta kampanja-aikana, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity K-Plussa-kortti, toimii yhtenä arpana. Tämän jälkeen kampanja-aikana tehdyistä ostoksista ja tankkauksista kertyy jokaisesta yksi arpa ostokertaa kohden. Näin ollen neljäs vähintään 5 euron arvoinen ostos, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity K-Plussa-kortti, toimii toisena arpana. Viides asiointi, kolmas arpa jne. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran.

Kesko Oyj järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Ensimmäinen arvonta suoritetaan 15.12.2018. Toinen arvonta suoritetaan 4.2.2019.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto luovutetaan voittajalle erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Ensimmäisen arvonnan kohdalla: Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla puhelinnumerolla tai sähköpostilla 21.12.2018 klo 12 mennessä, arvotaan uusi voittaja 21.12.2018. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 28.12.2018, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota. Toisen arvonnan kohdalla: Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla puhelinnumerolla tai sähköpostilla 11.2.2019 klo 12 mennessä, arvotaan uusi voittaja 11.2.2019. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 18.2.2019 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

6. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Kesko Oyj ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

8. Henkilötietojen käsittely:

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.