#Tankkaustorstai

Tuo perjantairiemua torstai-tankkaukseen
Tankilla seisominen ei saa perhosia lentämään vatsanpohjassa tai ole niitä inspiroivimpia tilanteita, jotka laittavat ponkaisemaan sängystä hieman aiemmin. Jos tankkaamisen jättää viikonloppuun, pysäyttää se rennon viikonlopputunnelman hetkeksi. Siksi se kannattaa hoitaa jo torstaina, rennoin rantein, lyhyin jonoin ja keskittyä nauttimaan siitä elämän mukavammasta osiosta: vapaa-ajasta ja ajamisesta.

#tankkaustorstai

Torstaisin voi muuten käydä flaksi Neste-asemalla, sillä joku onnekas voittaa itselleen ilmaisen tankillisen polttoainetta!

 

Ilmaisen torstaitankillisen säännöt

Kilpailunjärjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Torstaisin 15.8.2019, 22.8.2019, 29.8.2019 ja 5.9.2019 johonkin kellonaikaan jollakin Suomen Neste-asemalla yksi henkilö voittaa tankillisen polttoainetta.

Palkinto

Palkintona arvotaan tankillinen polttoainetta. Arvo riippuu voittajalle tankattavasta määrästä. Tankki tankataan täyteen.

Kilpailuun osallistuminen

Torstaisin 15.8.2019, 22.8.2019, 29.8.2019 ja 5.9.2019 yksi henkilö voittaa itselleen tankillisen verran polttoainetta jollakin Nesteen asemalla Suomessa. 

Voittajien valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja valitaan satunnaisesti joltakin Neste-asemalta jostakin päin Suomea. Palkinto lunastetaan sillä hetkellä, kun voittaja valitaan joltakin Neste-asemalta.

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 13.8.2019