#Tankkaustorstai

Tuo perjantairiemua torstai-tankkaukseen
Tankilla seisominen ei saa perhosia lentämään vatsanpohjassa tai ole niitä inspiroivimpia tilanteita, jotka laittavat ponkaisemaan sängystä hieman aiemmin. Jos tankkaamisen jättää viikonloppuun, pysäyttää se rennon viikonlopputunnelman hetkeksi. Siksi se kannattaa hoitaa jo torstaina, rennoin rantein, lyhyin jonoin ja keskittyä nauttimaan siitä elämän mukavammasta osiosta: vapaa-ajasta ja ajamisesta.

#tankkaustorstai

Torstaisin voi muuten käydä flaksi Neste-asemilla, sillä jotkut onnekkaat voittavat itselleen ilmaisia tankillista polttoainetta!


Lahti: Tankkaustorstain säännöt

Kilpailunjärjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika
Torstaina 19.12.2019 klo 12.00 ja 18.00 joillakin Lahden Neste-asemilla kymmenen (10) henkilöä voittaa tankillisen polttoainetta. Lahden Neste-asemat: Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste Lahti Laune, Neste K Lahti Hennala, Neste Express Lahti Mukkula, Neste Lahti Taukotuuli, Neste K Lahti Karisto ja Neste Express Lahti Vanha Ahtialantie.

Palkinto
Palkintona arvotaan kymmenen (10) tankillista polttoainetta. Arvo riippuu voittajalle tankattavasta määrästä. Tankki tankataan täyteen.

Kilpailuun osallistuminen

Torstaina 19.12.2019 klo 12.00 ja 18.00 joillakin Lahden Neste-asemilla kymmenen (10) henkilöä voittaa tankillisen polttoainetta. Lahden Neste-asemat: Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste Lahti Laune, Neste K Lahti Hennala, Neste Express Lahti Mukkula, Neste Lahti Taukotuuli, Neste K Lahti Karisto ja Neste Express Lahti Vanha Ahtialantie.

Voittajien valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja valitaan satunnaisesti joltakin Lahden Neste-asemalta yllä esitettyyn kellonaikaan. Palkinto lunastetaan sillä hetkellä, kun voittaja valitaan joltakin Neste-asemalta.

Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

 

Neste Markkinointi Oy

Espoo 17.12.2019