Sivusto on suunniteltu XHTML&CSS-yhteensopiville selaimille. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Siirry sisällön alkuun >

Yritykset

 
Etusivu > Yritykset > Kortit yrityksille > Neste Oil Yrityskortti

Neste Oil Yrityskortti

Neste Oil Yrityskortti 

Neste Oil Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Tankkaat ympäristömyötäistä Neste-bensiiniä tai -dieseliä sekä hyödyt monipuolisista palveluista, kuten esim. Motorest-taukopaikoista, Quick Shop -päivittäistavaramyymälöistä, K-market -ruokakaupoista ja Quick Wash -autonpesuasemista.

Voit valita Neste Oil Yrityskortin yrityksen tarpeiden mukaan, joko niin, että kortin käyttöoikeus on mahdollisimman kattava tai siten, että kortin käyttöoikeutta on rajoitettu. Valittavanasi on myös Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti sekä Neste Oil  D-kortti ammattiliikenteen ja yritysten kuljetuskaluston tarpeisiin.

Neste Oil Yrityskortti Suomessa

Suomessa voit käyttää Neste Oil Yrityskorttia yli 530 Neste Oil- ja Neste Oil Express -asemalla. Ammattiliikenteellä on käytössään runsas 320 D-/Truck-asemaa, joista yli 250 on 2-laatuasemia. Neste-moottoripolttoöljyn tankkausmahdollisuus on noin 150 D-/Truck-asemalla.

Lisätietoja kortin hinnoittelusta Hinnoittelu Neste Oil -asemaverkostossa -sivuilla

Kortin kelpaavuus Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa

Neste Oil -kortit hyväksytään, korttityypistä riippuen, maksuvälineeksi Neste-asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä sekä yhteistyökumppaniemme asemilla Ruotsissa. Ulkomailla tankatessa korttiin liitetyt lisäominaisuudet eivät välttämättä toimi kuten kotimaisilla Neste Oil -asemilla. Ulkomailla tankatessa  ostot laskutetaan pääasiassa ostopaikan mittarihinnalla ja kilometrilukema- ja autotunnunkysely ei toimi Ruotsissa eikä Latviassa.

Hakupalvelun avulla voit hakea Neste-asemia maan, nimen tai osoitteen mukaan.

Yrityskortin käyttöalueet Ruotsissa

- Preem-liikenneasemat: - miehitettyjen asemien kassoilla  sekä automaattiasemilla   tunnusluvulla (ei Såifa-asemilla)

- Statoil-asemat:  automaattiasemilla ja liikenneasemilla (Ostokuitit eivät sisällöltään vastaa verottajan tämän hetkisiä vaatimuksia, joten emme takaa niiden kelpaavuutta veronpalautustarkoituksiin).

Katso tästä Preem-liikenneasemat Ruotsissa.

Katso tästä Statoil-asemat Ruotsissa.

Ulkomaisen arvonlisäveron takaisinhaku

Ulkomaisen arvonlisäveron takaisinhakua varten on ulkomaan tankkauksista säästettävä tankkauskuitit. Verottajalle menevään hakemukseen tulee ulkomaan tankkauksista liittää tankkauskuitit, joista ilmenee ostoon liittyvä arvonlisäveron osuus. Pelkkä Neste Oilin lasku ei näin ollen riitä.

Tämä koskee Ruotsin Preem-asemaostojen lisäksi myös tankkaustapahtumia Baltian Neste-asemilla. Statoilin Truck diesel -automaattiasemien osalta kuitit eivät sisällöltään vastaa verottajan tämän hetkisiä vaatimuksia. Kuitit kelpaavat vielä toistaiseksi veronpalautustarkoituksiin, mutta emme voi taata niiden hyväksyntää jatkossa.

Neste Oil D-kortti

D- ja Neste Oil Truck -verkoston käyttöön suunnatut Neste Oil D-kortit kelpaavat maksuvälineeksi diesel-tankkausten osalta kaikilla Neste Oil -asemilla ostorajoitustensa puitteissa.

Ruotsissa kortti käy maksuvälineenä miehittämättömillä Statoilin Truck Diesel-asemilla. Korttia voit käyttää maksuvälineenä dieselostoihin myös Baltian ja Venäjän Neste-asemilla. Ammattilaisia ajatellen D-asemat sijaitsevat hyvin moottori- ja pääteiden varsilla. Hakupalvelun avulla voit hakea Neste-asemia maan, nimen tai osoitteen mukaan.

D-kortin käyttömahdollisuuden laajenemisen myötä yritysasiakas voi samalla kortilla tankata Neste-dieseliä asiakaskohtaiseen sopimushintaan myös Neste Oil Express- ja Neste Oilin automaateilta sekä komissosopimuksella olevilta Neste Oilin liikenneasemilta. Muilla liikenneasemilla asiakkaalla on mahdollista saada senttimääräinen alennus aseman tolppahinnasta.

Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti

Neste Oil Työsuhdeautoilijan korttia käyttämällä tarvitset vain yhden henkilökohtaisen kortin asiointiin. Ostot jaetaan automaattisesti käyttäjän, yrityksen ja mahdollisesti leasing-yhtiön maksettaviksi kaikille työsuhdeautoilijoille yhteisen tuotejakotaulun mukaan. Sinulla on yksi kortti ja yksi henkilökohtainen tunnusluku. Omien ostostesi maksutavan voit myös valita itse. Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti sopii sekä käyttöedun että vapaan autoedun käyttäjälle. Kortin saanti edellyttää, että asiakkaan yritys tekee ensin Neste Markkinointi Oy:n kanssa Työsuhdeautoilijan yrityskorttisopimuksen.

Asemahaun avulla löydät helposti Neste Oilin asemat kotimaassa ja ulkomailla.