Sivusto on suunniteltu XHTML&CSS-yhteensopiville selaimille. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Siirry sisällön alkuun >

Yritykset

 

Neste-pullokaasu

Neste Oilin pullotettu nestekaasu, Neste-pullokaasu, soveltuu helppoutensa ja käyttöturvallisuutensa ansiosta erinomaisesti kotitalouksien ja teollisuuden käyttöön. Neste-pullokaasu pullotetaan vain parhaimpiin eurooppalaisiin teräs- ja komposiittipulloihin.

Neste-pullokaasua on saatavissa 2 kg:n, 5 kg:n, 11 kg:n ja 33 kg:n teräspulloissa, 5 ja 10 kg:n komposiittipulloissa.

Kotitalouskäyttöön

Painoventtiilillä varustetut 2 kg:n, 5 kg:n ja 11 kg:n teräspullot ja 5 kg:n ja 10 kg:n komposiittipullot sopivat kaasugrilliin ja vapaa-aikaan. 11 kg:n kierreventtiilipullo on karavaanareiden ja veneilijöiden suosima teräspullotyyppi.

 Nestekaasu 

Tuotteet teollisuudelle ja yrityskäyttöön

Neste-Moottorikaasu

11kg:n kierreventtiilillä varustetussa teräspullossa myydään Neste-moottorikaasu, jonka tunnistaa yläosaa suojaavasta punaisesta kauluksesta. Neste-moottorikaasun teräspullo on tarkoitettu  työkonekäyttöön, niin kuin myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu, 11 kg:n Tehorosteri -moottorikaasupullo, jonka käyttökohteet ovat huippuunsavietyä kaasun puhtautta vaativat käyttökohteet.

33kg

Kierreventtiilillä varustettua 33 kg:n teräspulloa käytetään kohteissa, joissa perinteisten kotitalouspullojen kaasumäärä ja höyrystymiskyky eivät riitä. Käyttökohteina ovat ravintoloiden keittiöt, teollisuuden lämmittimet, kaasukäyttöiset infrapunasäteilijät, metalliteollisuuden polttoleikkaus, sekä muut suurta tehoa ja suurempaa höyrystymiskykyä vaativat teollisuuden kohteet.

Suurastia 210kg soveltuu käyttökohteisiin joissa kaasun tarve on suuri ja pullopatteriratkaisulle haetaan vaihtoehtoa. Suurastiaan integroidun alustaratkaisun avulla astiaa voidaan siirtää trukilla turvallisesti ja kätevästi.

 

Tuote- ja käyttöturvallisuus- tiedotteet