Autoilijan media – Suomen kattavin digitaalinen ulkomainospaikka

Autoilijan media -palvelu yhdistää ajankohtaiset liikennetiedotteet ja autoilijaan vetoavan markkinointiviestinnän. Nesteen liikenneasemilta löytyvä Autoilijan media tarjoaa erinomaisen kanavan autoilijoiden tavoittamiseen myös paikallisesti.

Nesteen liikenneasemat muodostavat Suomen kattavimman asemaverkoston. Asemien hyvän sijainnin ansiosta jopa viidesosa täysi-ikäisistä suomalaisista pysähtyy viikoittain Neste-liikenneasemille.

Nyt Neste tarjoaa uuden tavan tavoittaa kotiin, töihin ja vapaa-ajan viettoon matkalla olevat ostovoimaiset suomalaiset. Autoilijan media on uusi ulkomainospalvelu, joka tavoittaa Nesteen asemilla asioivat asiakkaat tehokkaasti.

Miten Autoilijan media toimii?

Keskimääräinen tankkaustapahtuma kestää noin 2,5 minuuttia. Tyypillisesti tankkaus ei tarjoa autoilijalle virikkeitä. Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin toimme Neste-liikenneasemien mittareihin uudenlaiset näytöt. Näiltä näytöiltä toistetaan tankkaustapahtuman aikana autoilijaa palvelevia liikenne- ja säätiedotteita sekä liikkuvalle yleisölle relevanttia markkinointiviestintää.

Tankkauksen ei siis tarvitse olla totista, mutta keskittymistä se kokemuksemme mukaan vaatii. Autoilijan median tavoittavuus perustuu siten autoilijoiden jakamattoman huomion kiinnittämiseen.

    Kampanjan suunnitteleminen ja hallinta on helppoa

    Hyvä alusta on puoli voittoa. Parhaita tuloksia syntyy, kun viesti on oikein rakennettu ja kohdennettu. Autoilijan mediassa sekä ajallinen että paikkaan perustuva kohdentaminen on osa konseptia.

    Haluamme auttaa sinua myös sisältöjen rakentamisessa ja hallinnassa. Kampanjoiden aikatauluttaminen ja budjetointi sekä alueellinen kohdentaminen että ajoittaminen hoituvat helposti verkossa. Tarvittaessa Neste tarjoaa vetoapua kampanjamateriaalin suunnittelussa, testaamisessa ja toteutuksessa.

    Ota siis rohkeasti yhteyttä – laitetaan yhdessä kassakoneet kilisemään.