Avaimenetsintä -pelin säännöt

Kilpailunjärjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 17.5.-31.7.2021. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinto
Palkintona arvotaan joka viikko yksi (1) viidenkymmenen (50) euron arvoinen polttoainelahjakortti. Arvonta suoritetaan joka viikon perjantai 31.7. asti. Voittaja saa henkilökohtaisen vahvistusviestin voitosta rekisteröintilomakkeella ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen ja tämän jälkeen hän on oikeutettu palkintoonsa. Osallistujan vastuulla on ilmoittaa rekisteröintilomakkeella oikea sähköpostiosoite, jonka kautta häneen ollaan yhteydessä.

Kilpailuun osallistuminen

Kampanjaan osallistuminen tapahtuu Neste-äpissä.

Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy
Espoossa 11.5.2021