Fixus kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste".

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 1.8.-30.10.2018 klo 23:59 asti.

Palkinto

Kilpailun palkintona arvotaan yhdelle henkilölle Nesteen polttoainelahjakortti. Arvo 2 000€.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan ostamalla Nesteen tuotteita Fixus -jälleenmyyjältä. Osallistuminen edellyttää erillistä ilmoittautumista.

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Voittajat arvotaan kahden viikon sisään kilpailun päätyttyä, kuitenkin viimeistään 13.11.2018. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Neste Markkinointi Oy