Käytä Neste-äppiä heinäkuussa, saat Nextoryn ääni- ja e-kirjoja 45 päiväksi veloituksetta!

Pitkälle matkalle tekemistä tai kuunneltavaa rentoutuessa? 

Käytä Neste-äppiä heinäkuussa ja pääset nauttimaan Nextoryn sisällöistä veloituksetta! Kaikki heinäkuun aikana Neste-äpillä tankanneet tai autopesun maksaneet vastaanottavat sähköpostilla etukoodin, joka oikeuttaa Nextoryn 45 päivän maksuttomaan kokeiluun. Edun arvo on jopa 41,99 € ja koskee vain Nextoryn uusia asiakkaita.

Koodi toimitetaan Neste-äpin markkinointiluvallisille käyttäjille sähköpostilla 17.8.2022. Koodi tulee aktivoida viimeistään 30.9.2022 mennessä osoitteessa www.nextory.fi/neste-heinakuu

Lataa Neste-äppi App Storesta tai Goole Play Storesta:

Nextoryn yli 400 000 ääni- ja e-kirjan valikoimasta löytyy koko perheelle sopivaa luettavaa sekä kuunneltavaa niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Voit asettaa itsellesi lukutavoitteita, pitää kirjaa kuuntelemistasi kirjoista, kuunnella kirjoja Offline- tilassa tai kuunnella kirjaa nukkumaan mennessä Uniajastin- toimintoa käyttäen.

Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti alk. 11,99€/kk. Jos perut tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä, sinua ei veloiteta. Ei irtisanomisaikaa eikä sitoutumisaikaa. Etua ei voi vaihtaa rahaksi eikä etua voi yhdistää muuhun tarjoukseen.