Liikennöitsijän kumppanina

Hyötyisitkö Suomen laajimmasta asemaverkostosta ja sujuvasta tankkauksesta? Haluatko säästää tankkaukseen kuluvaa aikaa ja minimoida riskit?

Parasta yrittäjälle, kuljettajalle ja kalustolle

Olipa kyse lyhyestä reittiajosta tai pitkien matkojen tilausliikenteestä, liikennöitsijöille olemme täyden palvelun talo. Nesteen polttonesteet, voiteluaineet ja jäähdytinnesteet ovat ylivertainen yhdistelmä, kun moottorilta vaaditaan paljon. Tuotteemme antavat ajoneuvolle erinomaisen suorituskyvyn sekä tehokkaan ja pitkäkestoisen suojan. Neste Shampoolla viimeistelet ajokalustosi edustavaan kuntoon – se poistaa rasvan, tiesuolan ja noen tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Neste tarjoaa sujuvaa asiointia Suomen laajimmassa asemaverkostossa. Truck+-asemilla tankkaat nopeimmin ja turvallisimmin, ilman maksukorttia. Miehitetyt asemat tarjoavat mukavan lepo- ja kohtaamispaikan kiireen keskellä. Nesteen 800 aseman verkosto kattaa koko maan. Asemista yli 320 on Truck-asemia ja 260 liikenneasemia. Raportoinnin avulla seuraat polttonestetilauksia ja -ostoja ajoneuvo- tai korttikohtaisesti. 

Neste ammattikuljettajalle 

 

Kolme lupausta liikenteen yrittäjälle