Liikennöitsijän kumppanina

Hyötyisitkö Suomen laajimmasta asemaverkostosta ja sujuvasta tankkauksesta? Haluatko säästää tankkaukseen kuluvaa aikaa ja minimoida riskit? Olipa kyse lyhyestä reittiajosta tai pitkien matkojen tilausliikenteestä, liikennöitsijöille olemme täyden palvelun talo - parasta yrittäjälle, kuljettajalle ja kalustolle.

Kolme lupausta liikenteen yrittäjälle 

 Maan kattavin verkosto ja erinomainen palvelu. Neste tarjoaa sujuvaa asiointia Suomen laajimmassa asemaverkostossa. Truck+-asemilla tankkaat nopeimmin ja turvallisimmin, ilman maksukorttia. Miehitetyt asemat tarjoavat mukavan lepo- ja kohtaamispaikan kiireen keskellä. Nesteen 800 aseman verkosto kattaa koko maan. Asemista yli 320 on Truck-asemia ja 260 liikenneasemia.

 Monipuoliset palvelut liiketoiminnan sujuvoittamiseksi. Sähköisen raportoinnin avulla seuraat polttonestetilauksia ja -ostoja ajoneuvo- tai korttikohtaisesti Oma Neste palvelun avulla.

 Aina laadukkaat tuotteet vaativiin olosuhteisiin. Nesteen polttonesteet, voiteluaineet ja jäähdytinnesteet ovat ylivertainen yhdistelmä, kun moottorilta vaaditaan paljon. Tuotteemme antavat ajoneuvolle erinomaisen suorituskyvyn sekä tehokkaan ja pitkäkestoisen suojan. Neste Shampoolla viimeistelet ajokalustosi edustavaan kuntoon – se poistaa rasvan, tiesuolan ja noen tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö »

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää 0200 11311, arkisin klo 8-16.