LubeService

Voiteluaineiden kunnon optimointipalvelu tuo säästöä vaativiin teollisiin prosesseihin.

Vaatiiko laitteesi säännöllistä kunnon valvontaa ja analysointia? Perustuuko laitteesi öljyn vaihtoväli arvaukseen vai mitattuun tietoon? Paljonko koneen yllättävä rikkoutuminen lisää kustannuksiasi?

Prosessin vaihtelut voivat vaikuttaa merkittävästi voiteluöljyn kuntoon ja käyttöikään. Mittaamme hydrauli-, voitelu-, lämmönsiirto- tai vaihteistoöljyn kuntoa ja seuraamme, että koneesi toimii normaalisti.

 Toimitusvarmuus ja laaja öljyvalikoima. Nesteen toimitusvarmuus ja laadukas tuotevalikoima aina saatavillasi.

 Mittaa voiteluöljyn kuntoa kellon ympäri. Paljastaa poikkeamat ja ennakoi vikoja.

 Kehittää uusia ratkaisuja kanssasi. Kehitämme kanssasi prosessiisi sopivia öljyjä ja vähennämme tarpeettomia öljynvaihtoja. 

 Tarjoaa voiteluaineasiantuntijat tueksesi. Asiantuntijamme auttavat sinua mahdollisissa kysymyksissä.

 Optimoi öljynvaihdot ja kustannukset. Automatisoidun ratkaisun, joka mittaa voiteluöljyn kuntoa kellon ympäri ja varoittaa laitettasi uhkaavista poikkeamista ajoissa. 

Kolme palvelupakettia - valitse tarpeisiisi sopivin

Labline Laboratoriotutkimukset kerran vuodessa tai sopimuksen mukaan (analyysi ja raportointi, toimenpidesuositukset).

Online Laboratoriotutkimukset tarvittaessa*, jatkuva mittaus (laitteisto asennettuna, tekninen tuki, online-seuranta), ISO-Standardin mukainen puhtausmittaus.

Online+ Laboratoriotutkimukset tarvittaessa*,  jatkuva mittaus (laitteisto asennettuna, tekninen tuki, online-seuranta), ISO-Standardin mukainen puhtausmittaus, tekninen tuki (öljyasiantuntija tavoitettavissa, jatkuva kehitys).

*Kun mittausjärjestelmä ilmoittaa poikkeamasta tai kun tarvitset tarkempia tietoja öljyn koostumuksesta.