Maksa Neste-äpillä helmikuussa ja saat veloituksetta Kotitreeniklubin tilauksen kuukaudeksi!

Kotitreeniklubi on valmennus, jonka avulla treenaat tehokkaasti kotona sekä saat hyvät eväät elämäntapamuutoksen tekemiseen. Tukenasi Tikiksen ammattitaitoiset valmentajat sekä Kotitreeniklubin tsemppaava yhteisö.

Neste-äpillä helmikuun aikana tankkauksen tai autopesun maksaneet markkinointiluvalliset käyttäjät vastaanottavat etukoodin, joka oikeuttaa kuukauden maksuttomaan tilaukseen. Etukoodi toimitetaan sähköpostiin 1.3.2021. 

Kotitreeniklubi pähkinänkuoressa:

⭐️ 3+1 uniikkia treeniä viikossa. HIIT-tyyliset kehonpainotreenit vaativat enintään puoli tuntia aikaa, mutta polttavat tehokkaasti rasvaa. 

⭐️ Jokaisesta treenistä on treenivideo, jossa voit treenata samaan tahtiin valmentajan kanssa. 

⭐️ Fiksu ruokavalio. Tulet syömään Klubissa maukasta, puhdasta ja terveellistä perusruokaa ja opit kokoamaan terveellisiä aterioita. Saat lisäksi käyttöön videoreseptipankin. 

⭐️ Saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Muiden klubilaisten onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

Lue lisää valmennuksesta täältä: https://tikis.fi/kotitreeni-klubi

Tarjous oikeuttaa Kotitreeniklubin maksuttomaan tilaukseen ja edun arvo on 29,90 €. Etua ei voi yhdistää olemassa olevaan tilaukseen. Kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti jatkuvana tilauksena 29,90 €/kk ja tilauksen voi irtisanoa koska vain kokeilujakson loppuun mennessä.