Mobiilimaksu leasingasiakaille

Oletko leasingautoilija ja haluat siirtyä helpon ja vaivattoman Neste Äpin käyttäjäksi? Neste-äpillä voit hoitaa autonsa tankkaamiset ja pesut pelkällä puhelimella, ilman perinteistä polttoainekorttia.

Kortiton tankkaus tuo etuja

- Nopeampi käyttöönotto. Mobiilimaksu on nopeasti autoilijoiden käytössä ilman perinteisen polttoainekortin tilaamista ja postittamista.
- Joustavat tuoterajoitukset. Voit rajata ostoja tuotekohtaisesti, vaikka Neste MY dieseliin ja pesuihin. 
- Vastuullista liikkumista. Autoilija voi seurata äpin kautta polttoainekulutusta ja oman tankkaamisen päästöjä ja Neste MY uusiutuvan dieselin tuomaa päästövähenemää. 

Neste-äpillä voit maksaa:

- Tankkaukset kaikilla Neste-asemilla nopeasti ja helposti 
- Pesut kaikilla Neste K-asemilla nousematta autosta
- Lasinpesunesteet Nesteen Easy Fill -asemilla Pääkaupunkiseudulla
- Seurata polttoaineen kulutusta ja päästöjä 

 Neste-äpin hinta on  0,89€/kk/ käyttäjä (alv 0%). Hinta veloitetaan vain mikäli laskutuskuukauden aikana on äpin kautta tehty ostoja.

 

Ota Neste-äppi ja mobiilimaksu käyttöön:

- Kysy lisätietoja omalta leasingyhtiöltäsi tai yritykseltäsi
- Lataa Neste-äppi.
- Jos sinulle on lähetetty jo aktivointikoodi Leasing-yhtiöltä, voit käyttöönottaa Neste-äpin sen avulla.

 

 

Asiakkaan tunteminen ja tunnistaminen 

Maksupalvelun tarjoajana meillä on lakisääteinen velvollisuus tuntea asiakkaamme. Meidän on tunnistettava mm. yritys- ja yhteisöasiakkaan edustajat, omistajat, omistusrakenne ja tosiasialliset edunsaajat.

Lisäksi meillä tulee olla riittävät tiedot asiakkaamme liiketoiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta. Tämän takia uusien asiakkaidemme tulee täyttää maksuvälinehakemus ennen kuin maksuvälineet voidaan tilata yrityksen käyttöön. Asiakkaan tuntemisvelvoite perustuu lainsäädäntöön, jolla muun muassa pyritään ehkäisemään rahanpesua, terrorismin rahoittamista ja taloudellista rikollisuutta.