Mobiilimaksu leasingasiakkaille

Oletko leasingautoilija ja haluat siirtyä helpon ja vaivattoman Neste-äpin käyttäjäksi? Neste-äpillä voit maksaa auton tankkaukset ja pesut ilman perinteistä polttoainekorttia.

Kortiton tankkaus tuo etuja

 • Nopeampi käyttöönotto. Mobiilimaksu on nopeasti autoilijoiden käytössä ilman perinteisen polttoainekortin tilaamista ja postittamista.
 • Joustavat tuoterajoitukset. Voit rajata ostoja tuotekohtaisesti, vaikka Neste MY Uusiutuvaan Dieseliin ja pesuihin. 
 • Vastuullista liikkumista. Autoilija voi seurata äpin kautta polttoainekulutusta ja oman tankkaamisen päästöjä ja Neste MY Uusiutuvan Dieselin tuomaa päästövähenemää. 

Neste-äpillä voit maksaa

 • Tankkaukset kaikilla Neste-asemilla nopeasti ja helposti 
 • Pesut kaikilla Neste K -asemilla nousematta autosta
 • Lasinpesunesteet Nesteen Easy Fill -asemilla Pääkaupunkiseudulla
 • Seurata polttoaineen kulutusta ja päästöjä 

 

 

Ota Neste-äppi ja mobiilimaksu käyttöösi

Kysy lisätietoja omalta leasingyhtiöltäsi tai yritykseltäsi Jos leasingyhtiö on lähettänyt sinulle jo aktivointikoodin tekstiviestinä, voit ottaa Neste-äpin käyttöön sen avulla.

Seuraa alla olevia ohjeita:

 1.  Lataa sovellus iOS tai Android -sovelluskaupasta. Löydät Neste-äpin helposti hakusanalla “Neste”. Salli äpin aktiivinen päivitys. 
 2.  Avaa sovellus ja valitse alueeksi Suomi. 
 3.  Rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi valitsemalla ruudun alaosasta “Olen uusi käyttäjä”.
 4. Seuraa näytön ohjeita ja syötä pyydetyt tiedot. Salli sijainti, jotta sovellus tunnistaa sinun olevan asemalla kun aloitat tankkauksen. 
 5.  “Valitse maksutapa” -kohdassa valitse Neste-tili yrityksille. 
 6.  Syötä aktivointikoodi. Aktivointikoodin saat automaattisesti SMS-viestillä, kun leasing-yhtiö on aktivoinut mobiilimaksun käyttöösi. 
 7.  Aseta PIN-koodi. Voit myös valita haluatko käyttää biometrista tunnistetta eli sormenjälkeä tai FaceID:ta. 
 8. Valmis! Maksuväline on aktivoitu ja olet valmis tankkaamaan Neste-äpillä 
 9. Älä kirjaudu ulos. Sisäänkirjautuminen vaatii uuden aktivointikoodin.

 

 

Asiakkaan tunteminen ja tunnistaminen 

Maksupalvelun tarjoajana meillä on lakisääteinen velvollisuus tuntea asiakkaamme. Meidän on tunnistettava mm. yritys- ja yhteisöasiakkaan edustajat, omistajat, omistusrakenne ja tosiasialliset edunsaajat.

Lisäksi meillä tulee olla riittävät tiedot asiakkaamme liiketoiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta. Tämän takia uusien asiakkaidemme tulee täyttää maksuvälinehakemus ennen kuin maksuvälineet voidaan tilata yrityksen käyttöön. Asiakkaan tuntemisvelvoite perustuu lainsäädäntöön, jolla muun muassa pyritään ehkäisemään rahanpesua, terrorismin rahoittamista ja taloudellista rikollisuutta.