Mobiilimaksu tarjolla myös leasingasiakasyrityksille

Leasingasiakkaiden iloksi helppokäyttöinen Nesteen mobiilimaksu, Neste-äppi on nyt saatavilla. Neste-äpillä leasingautoilijat voivat hoitaa autonsa tankkaamiset ja pesut pelkällä puhelimella, ilman perinteistä polttoainekorttia.

Kortiton tankkaus tuo etuja yritykselle

- Nopeampi käyttöönotto. Mobiilimaksu on nopeasti autoilijoiden käytössä ilman perinteisen polttoainekortin tilaamista ja postittamista.
- Joustavat tuoterajoitukset. Voit rajata ostoja tuotekohtaisesti, vaikka Neste MY dieseliin ja pesuihin. 
- Vastuullista liikkumista. Autoilija voi seurata äpin kautta oman tankkaamisen päästöjä ja Neste MY uusiutuvan dieselin päästövähenemää. 

Neste-äpillä yrityksen autoilijat voivat

- Maksaa tankkaukset kaikilla Neste-asemilla nopeasti ja helposti 
- Pesettää autosi kaikilla Neste K-asemilla nousematta autosta
- Täyttää autoon lasinpesunestettä Nesteen Easy Fill -asemilla Pääkaupunkiseudulla
- Seurata polttoaineen kulutusta ja päästöjä 

 Neste-äpin saat yrityksesi autoilijoiden käyttöön 0,89€/kk/aktiivinen käyttäjä (alv 0%). Hinta veloitetaan vain mikäli laskutuskuukauden aikana on äpin kautta tehty ostoja.

 

Ota Neste-äppi ja mobiilimaksu käyttöön, lisätiedot saat leasingyhtiöltäsi.

Oletko leasingautoilija? Kysy lisätietoja omalta leasingyhtiöltäsi tai yritykseltäsi.

 

 

Asiakkaan tunteminen ja tunnistaminen 

Maksupalvelun tarjoajana meillä on lakisääteinen velvollisuus tuntea asiakkaamme. Meidän on tunnistettava mm. yritys- ja yhteisöasiakkaan edustajat, omistajat, omistusrakenne ja tosiasialliset edunsaajat.

Lisäksi meillä tulee olla riittävät tiedot asiakkaamme liiketoiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta. Tämän takia uusien asiakkaidemme tulee täyttää maksuvälinehakemus ennen kuin maksuvälineet voidaan tilata yrityksen käyttöön. Asiakkaan tuntemisvelvoite perustuu lainsäädäntöön, jolla muun muassa pyritään ehkäisemään rahanpesua, terrorismin rahoittamista ja taloudellista rikollisuutta.