Neste-äppi — yritysautoilijan tukena

Neste-äppi yritysautoilijalleNeste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää, turvallisempaa ja sujuvampaa. Se kerää yhteen pakettiin kaiken autoilijan tarvitseman tiedon: lähimmät Neste-asemat, voiteluainesuositukset sekä paikalliset edut ja tarjoukset.

Sovellus on tehty liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin. Sovelluksen avulla asiakas voi entistä vaivattomammin suunnitella matkareittinsä sekä hyödyntää reitin varrella olevat edut ja tarjoukset.

Asemayrittäjät tiedottavat sovelluksessa omista paikallisista eduistaan ja tarjouksistaan. Näin asemayrittäjillä on mahdollisuus tuoda omaa persoonallista otettaan esille ja asiakas näkee heti, missä kannattaa pysähtyä kahville tai ruokailemaan. Syksyn aikana sovelluksessa otetaan käyttöön myös kupongit ja leimakortit, joiden avulla palkitaan uskollisimmat asiakkaat.

Kattavien asemapalvelutietojen lisäksi sovellus tarjoaa muuta hyötytietoa. Syöttämällä sovellukseen auton tiedot, se kertoo, millaista öljyä tai voiteluainetta autoon tarvitaan sekä missä niitä on saatavilla.

Neste-äppi on käyttäjilleen ilmainen. Nyt tarjolla on suomenkielinen sovellus ja myöhemmin se on saatavissa myös venäjäksi, latviaksi, liettuaksi ja viroksi. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:

  • iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 9.0 tai uudempi
  • Android: käyttöjärjestelmä Android 4.1 tai uudempi

Lataa Neste-äppi käyttöösi maksutta: