Neste-äppi — yritysautoilijan tukena

Neste-äppi yritysautoilijalleNeste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää, turvallisempaa ja sujuvampaa. Se kerää yhteen pakettiin kaiken autoilijan tarvitseman tiedon: lähimmät Neste-asemat, voiteluainesuositukset sekä paikalliset edut ja tarjoukset.

Sovellus on tehty liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin. Sovelluksen avulla asiakas voi entistä vaivattomammin suunnitella matkareittinsä sekä hyödyntää reitin varrella olevat edut ja tarjoukset.

Asemayrittäjät tiedottavat sovelluksessa omista paikallisista eduistaan ja tarjouksistaan. Näin asemayrittäjillä on mahdollisuus tuoda omaa persoonallista otettaan esille ja asiakas näkee heti, missä kannattaa pysähtyä kahville tai ruokailemaan.

Kattavien asemapalvelutietojen lisäksi sovellus tarjoaa muuta hyötytietoa. Syöttämällä sovellukseen auton tiedot, se kertoo, millaista öljyä tai voiteluainetta autoon tarvitaan sekä missä niitä on saatavilla.

TIESITKÖ? Neste Äpin avulla voit myös rajata yrityksesi tankkaukset vain uusiutuvaan dieseliin, ja varmistat pienemmän hiilijalanjälken yrityksellesi.

Lataa Neste-äppi käyttöösi maksutta:

Android: käyttöjärjestelmä Android 5.0 tai uudempi
iPhone: Käyttöjärjestelmä iOS 11.0 tai uudempi