Neste-asemat – Maailman suurin suomalainen asemaverkosto

Mitä tarkoittaa tauko matkalla? Joillekin se on pikainen pysähdys, tankkaus ja välttämättömimpien asioiden ripeä toimitus. Toisille tauko on tärkeä, tasapainottava osa matkaa – hetki istahtaa alas kaikessa rauhassa, katsoa maailman menoa ja ottaa aikalisä matkan rasituksista.

Monille taukopaikka tekee matkasta merkityksellisemmän – liikenneasemalla pysähtyminen luo matkaa rytmittäviä kiintopisteitä lähtöpaikan ja päämäärän välille.

Kaikille matkaa tekeville yhteistä on, että kun matka on pitkä ja perille on päästävä, tauko on aina hyvä sijoitus.

Tien päällä viihtyville Neste on tuttu ja turvallinen valinta. Ja mitäpä sitä kiertelemään: Nesteen asemaverkosto on Suomen suurin ja laajin. Verkosto muodostuu yli 800 liikenneasemasta ja automaattiasemasta ympäri maan. Nesteen liikenneasemilla palvelun sujuvuuden varmistavat paikalliset kauppiaat ja yrittäjät. Nesteen verkosto on siten paikallisesti valtakunnallinen – ja samalla maailman suurin suomalainen asemaketju. 

Etujen suhteen Nesteen kanta-asiakkailla on mistä valita. Neste Yksityiskortilla ja Neste Yrityskortilla tankkaat aina 1,5 senttiä edullisemmalla litrahinnalla. Plussakortilla saat plussapisteitä, kun maksat ostoksesi käteisellä, pankkikortilla, Plussa-maksukortilla, Plussa-luottokortilla, Visa- tai MasterCard-kortilla. Etuja voi saada yhdellä etukortilla kerrallaan. Yleisluottokorteista ainoastaan Diners-kortilla maksettaessa etuja ei kerry.

Nesteen liikenneasemat — Parasta asiakkaalle ja ajoneuvolle

Nesteen liikenneasemaverkosto tarjoaa kattavan tuote- ja palveluvalikoiman sekä asiakkaalle että autolle. Nesteen laadukkaat, suomalaisiin oloihin kehitetyt polttonesteet ja muut autoa hellivät tuotteet varmistavat huolettomat ajokilometrit. Myös auton huolto ja puhdistus käyvät Neste-asemilla vaivattomasti.

Neste K — Tuore tapa pitää tauko

Neste K -asemat ovat tuorein tulokas Nesteen asemaverkostossa. Polttoaineiden ja autotuotteiden lisäksi Neste K -asemat vastaavat liikkuvan asiakkaan ostostarpeisiin aamuvarhaisesta yömyöhään, jollain asemilla jopa kellon ympäri. Paikalliset yrittäjät ja kauppiaat tuovat kukin oman persoonallisen lisänsä tarjontaan. Lue lisää Neste K -asemista.

Automaattiasemat – Vaivattomasti matkallasi

Nesteen automaattiasemat sijaitsevat yleensä Citymarketien ja K-Supermarketien yhteydessä. Nesteen kylmäasemilla ovat voimassa samat kanta-asiakasedut polttonesteistä kuin Neste-liikenneasemilla.

Neste Express – Oikotie etuihin

Neste Express -asemat ovat oikotie etuihin ja mutkattomiin tankkauksiin: näillä asemilla asioiminen on automaattisesti edullista, erillisiä kanta-asiakaskortteja ei tarvita. Neste Express -asemilla asiointia on helpotettu tankkaajakohtaisilla kortinlukijoilla. Neste Express -asemilla ei ole Neste Pro Dieseliä.