Neste-asemat – Maailman suurin suomalainen asemaverkosto

Tien päällä viihtyville Neste on tuttu ja turvallinen valinta. Ja mitäpä sitä kiertelemään: Nesteen asemaverkosto on Suomen suurin ja laajin.

Verkosto muodostuu yli 800 liikenne- ja automaattiasemasta ympäri maan. Nesteen liikenneasemilla palvelun sujuvuuden varmistavat paikalliset kauppiaat ja yrittäjät. Nesteen verkosto on siten paikallisesti valtakunnallinen – ja samalla maailman suurin suomalainen asemaketju. 

Neste

liikenneasemat

Liikenneasemilla paikalliset kauppiaat takaavat kattavan tuote- ja palveluvalikoiman asiakkaalle sekä autolle.

Etsi lähin liikenneasema »

Neste K-

Asemat

Autotuotteiden lisäksi Neste K -asemat vastaavat liikkuvan asiakkaan ostostarpeisiin aamuvarhaisesta yömyöhään.

Lue lisää Neste K-asemista »

Automaattiasemat

Yleensä Citymarketien ja K-Supermarketien yhteydessä sijaitsevilla kylmäasemilla ovat voimassa samat kanta-asiakasedut polttonesteistä kuin Neste-liikenneasemilla.

Etsi lähin automaattiasema »

Neste Express

Automaattisesti edullista asiointia ilman erillisiä kanta-asiakaskortteja. Lisäksi asiointia on helpotettu tankkaajakohtaisilla kortinlukijoilla. 

Etsi lähin Express-asema »

 

Etujen suhteen Nesteen kanta-asiakkailla on mistä valita. Neste Yksityiskortilla ja Neste Yrityskortilla tankkaat aina 1,5 senttiä edullisemmalla litrahinnalla. Plussakortilla saat plussapisteitä, kun maksat ostoksesi käteisellä, pankkikortilla, Plussa-maksukortilla, Plussa-luottokortilla, Visa- tai MasterCard-kortilla. Etuja voi saada yhdellä etukortilla kerrallaan. Yleisluottokorteista ainoastaan Diners-kortilla maksettaessa etuja ei kerry.

 

Lue lisää Neste yksityiskortista »

Lue lisää Neste yrityskortista »

Neste-äppi tuo asemat puhelimeesi »