Neste Futura™ Bensiinit - Puhdasta voimaa, pienempi kulutus

Nesteen Futura-bensiinit ovat vuosikymmenien mittaisen, uraauurtavan kehitystyön tulos. Bensiinit jalostetaan Suomessa ja suomalaisiin oloihin. Bensiinien huolellisesti valittu lisäaineistus auttaa pitämään moottorin karstattomana pidempään ja estää korroosiota. Nesteelle räätälöity uusi lisäaineistus vähentää merkittävästi kitkaa moottorissa, mikä auttaa hillitsemään polttoaineenkulutusta ja pitää päästöt kurissa.

Uudistunut Futura 95™ on laadukas ja taloudellinen polttoaine, joka pitää moottorin puhtaana ja vie entistäkin pidemmälle.

Nesteelle räätälöity uusi lisäaineistus vähentää aktiivisesti kitkaa mäntien ja sylinteriseinämien välillä. Pienemmän kitkan ansiosta moottori käyttää polttoaineen sisältämän energian tehokkaammin hyödyksi - siten tankillisella ajaa entistäkin pidemmälle. Lisäaineistus pitää moottorin puhtaana ja vähentää tehokkaasti karstoittumista - puhtaammin toimiva moottori pysyy kunnossa pitkään.

Alhaisempi polttoaineenkulutus sekä puhtaampi palaminen vähentävät moottorin tuottamia hiukkas-, hiilivety ja typpioksidipäästöjä. Futura 95 on vihrein bensiini: Se sisältää jopa 10 prosenttia biopohjaista, uusiutuvaa etanolia. Bensiinin korkealla bio-osuudella on merkittävä rooli kasvihuonepäästöjen vähentämisessä. 

Futura 98 E10 bensiini
Moottorin oktaanilukuvaatimus on aina ensisijainen polttoaineen valintakriteeri: Jos moottorin vaatimus on enemmän kuin RON 95, on käytettävä 98 E5 -bensiiniä. Neste 98 E5 käy kaikkiin moottoreihin; osa moottoreista on suunniteltu hyödyntämään korkeaoktaanista bensiiniä tehokkaammin.

Tarkista autosi oktaaniluku, ja selvitä autoosi soveltuva bensiinilaatu auton maahantuojalta tai www.e10bensiini.fi -sivustolta. Selvitä myös autosi polttoainetta käyttävien lisälaitteiden kuten lämmittimien soveltuvuus E10-bensiinille.

Neste Futura™ 98 E5 - Puhdasta voimaa

Uudistettu Neste Futura 98 E5 on huippulaatuinen bensiini, joka vähentää kitkaa moottorissa ja tuottaa enemmän tehoa. Hybridiautoille Neste Futura 98 on ylivoimaisesti paras valinta.

Korkeaoktaaninen, energiatehokkuudeltaan huippuluokkainen Futura 98 on paras valinta, kun moottorilta vaaditaan lisää suorituskykyä. Futura 98 E5:n oktaaniluku on aina yli 98, mikä tarkoittaa parasta tehoa kaikille bensiinimoottoreille.

Kuten 95-oktaanisessa Futura-bensiinissä, myös Futura 98 E5 -bensiinissä Nesteelle räätälöity uusi lisäaineistus vähentää kitkaa mäntien ja sylinteriseinämien välillä. Moottorin kitkan pienentyessä myös polttoaineenkulutus laskee. Futura 98 auttaa suojaamaan moottoria epäpuhtauksilta ja korroosiolta. Siten moottori säilyttää vääntökykynsä ja tehokkuutensa kaikissa olosuhteissa, samalla kun päästöt vähenevät.

Futura 98 on optimoitu hybridiautoille: Se säilyy huippulaatuisena tankissa jopa neljä kertaa tavanomaista bensiiniä pidempään ja suojaa aktiivisesti korroosiolta.

Moottorin oktaanilukuvaatimus on aina ensisijainen polttoaineen valintakriteeri: Jos moottorin vaatimus on enemmän kuin RON 95, on käytettävä 98 E5 -bensiiniä. Neste 98 E5 käy kaikkiin moottoreihin; osa moottoreista on suunniteltu hyödyntämään korkeaoktaanista bensiiniä tehokkaammin.