Neste — Luotettava valinta kaikkeen voiteluun

Neste tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia voiteluöljyjä, rasvoja, autokemikaaleja ja erikoistuotteita asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme kaikessa voiteluaineiden kehityksessä on tarjota asiakkaillemme uusinta tekniikkaa, jossa ympäristönäkökohdat on otettu mahdollisimman tarkkaan huomioon. Tuloksena on tuotteita, joilla saavutetaan parempi kulumisen suoja, pitempi öljynvaihtoväli sekä polttoaineen säästöä – asiakkaan lähtökohdista.

Korkeimman laatutason Neste-voiteluaineet perustuvat pääasiassa Nesteen omiin, tiukimmatkin alkuperäisvalmistajien vaatimukset täyttäviin NEXBASE®-perusöljyihin, joita käytetään maailmanlaajuisesti synteettisten moottori- ja vaihteistoöljyjen valmistukseen. Nesteen vähäkitkaiset ja kuumuutta kestävät NEXBASE®-perusöljyt yhdessä tehokkaiden lisäaineiden kanssa ovat paras mahdollinen perusta voiteluaineille. Korkealaatuisilla VHVI-perusöljyillämme moottorit toimivat hyvällä hyötysuhteella ja teholla polttoaineenkulutuksesta tai ympäristönormeista tinkimättä. Perusöljyjämme on saatavana isomeroituina API-luokan III perusöljyinä.

Teollisuusasiakkaiden tarpeet Neste huomioi yksilöllisesti — kehittämme innovatiivisia ratkaisuja kunnossapidon voitelutarpeisiin yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Teollisuusvoiteluaineiden analyysipalvelu seuraa tarvittaessa voitelukohteiden kuntoa säännöllisten laboratorioanalyysien avulla ja neuvoo voitelun ylläpidossa. Voitelu- ja dieselöljyjen analyysipalvelun lisäksi Neste tarjoaa NLS+ On-Line -palvelun, joka tekee voitelukohteiden seurannasta reaaliaikaista ja etäyhteyksillä toimivaa. 

Neste-voiteluaineet ovat luotettava valinta kaikkeen voiteluun.