Neste Marine™ 0.5: huippuluokan polttoaine vaativaan merenkäyntiin

Neste Marine™ 0.5 on korkealaatuinen jalostettu laivapolttoaine, joka täyttää välittömästi – ja mahdollisimman vaivattomasti – globaalin rikkirajoitteen vaatimukset. Sen auttaa aluksianne ja henkilöstöänne toimimaan huipputasolla.

Neste marine 0.5 logo

One

Välittömästi vaatimusten mukainen

Neste Marine™ 0.5 vastaa laivayhtiöiden tiukentuviin rikkidioksidipäästövaatimuksiin (IMO 2020).

Two

Jalostettu aluksesi tarpeisiin

Neste Marine™ 0.5 on valmistettu Nesteen Porvoon jalostamon komponenteista. Tämä takaa tinkimättömän laadun, varmistaa alusten sujuvan käytön ja edellyttää vähemmän moottorin säätöjä.

Three

Vaivaton vaihto

Laivojen siirtyminen 3.5%:n korkearikkisestä polttoaineesta Neste Marine™ 0.5:een on helppoa – aluksiin ei tarvitse käytännössä tehdä mitään investointeja. Neste Marine™ 0.5 palaa puhtaammin, mutta tarjoaa vastaavan suoritustason kuin 3.5-prosenttiset polttoaineet.

 

 

 

Mikä on IMO 2020 ja miksi se on tärkeä?

●     1.1.2020 alkaen kansainvälinen merenkulkujärjestö IMO edellyttää polttoaineilta 0,5 %:n globaalin rikkirajoitteen täyttämistä. Raja on tällä hetkellä 3.5 %.

●     Globaali rikkirajoite on osa IMO:n pyrkimystä vastata kasvaviin ympäristöhuoliin, joihin vaikuttavat myös osaltaan laivojen haitalliset päästöt.

●     Laivayhtiöt voivat puolestaan asentaa pakokaasujen puhdistimen (pesurin), siirtyä käyttämään 0.5 % rikkiä sisältäviä polttoaineita tai käyttää LNG:tä aluksissaan.

Neste Marine™ 0.5 tulee saataville ennen IMO 2020 -vaatimuksen astumista voimaan.