Neste Marine -polttoaineet

Yli 90 % maailman kauppaliikenteestä kulkee meriteitse, ja merenkulku on elintärkeää globaalin talouden kannalta. 

Neste tarjoaa korkealaatuisia vähärikkisiä laivapolttoaineita. Nesteen Suomessa valmistamat tuotteet takaavat tinkimättömän laadun ja luotettavuuden, ja auttavat aluksia ja niiden henkilöstöä operoimaan mahdollisimman tehokkaasti.

Tutustu tarkemmin Neste Marine™ 0.1 -tuotteeseemme.

 

Välittömästi vaatimusten mukainen, vaivattomasti

 

Neste Marine -polttoaineet ovat tunnetusti korkealuokkaisia ja tasalaatuisia tuotteita. Neste Marine -tuotteet vastaavat lakisääteisiin ja ISO:8217 -standardin vaatimuksiin.

99.9 % toimituksista ajallaan

 

Neste Marine -tuotteet toimitetaan aluksellenne ajallaan. Toimitustemme tehokkuudesta kertovat muun muassa Neste Marine 0.1:n toimitustilastot.

Ensiluokkaista asiakastukea

 

Tekniset asiantuntijamme ja laboratoriomme ovat palveluksessanne. Vastaamme nopeasti kysymyksiinne ja autamme etsimään liiketoimintaanne tukevat ratkaisut.

 

Lue lisää laivapolttoaineistamme:

 

Kaksi alusta merellä kuvattuna lentokoneen ikkunasta

Neste Marine™ 0.1 Co-processed 

Vähäpäästöinen laivapolttoaine, joka vähentää kasvihuonekaasupäästöjä fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna jopa 80 prosenttia elinkaarensa aikana.

 Lue lisää »

 

Tyttö laivassa merellä

Neste Marine™ 0.1

Helposti käyttöönotettavat polttoaineemme ovat huomattavasti korkealaatuisempia ja pidemmälle jalostettuja kuin laivoissa yleensä käytetty raskas polttoöljy.

Lue lisää »

Asiakasreferenssit

ESL logo
"Neste Marine Co-processed -laivapolttoaine on toiminut moottoreissamme virheettömästi ja vähentänyt päästöjä välittömästi. Tuote on aito vaihtoehto fossiilisille polttoaineille ja valmiiksi yhteensopiva nykyisten alustemme kanssa."
Mikki Koskinen, Toimitusjohtaja, ESL Shipping
Silja Linen logo
“Valitessamme aluksillemme polttoainetoimittajaa painotamme useita seikkoja, muun muassa jalostamo- ja toimituskapasiteettia, polttoaineen laatua, toimituskykyä ja hintaa sekä yhteistyömahdollisuuksia. Valinta perustuu aina näiden seikkojen kokonaisarviointiin”
Clas-Johann Westén, Tekninen tarkastaja, Tallink Silja
Tallink Siljan logo
”Nesteen laivapolttoaineratkaisu vastaa meidän tarpeisiimme. Tuotteen ympäristö- ja tekninen laatu, Nesteen luotettavuus toimittajana ja yhtiön logistiikka-asiantuntemus saivat meidät vakuuttuneiksi kumppanuuden eduista.”
Tarvi-Carlos Tuulik, Head of Ship Management, AS Tallink Grupp
Viking Linen logo
“Nesteen vähärikkinen laivapolttoaine soveltuu meille hyvin. Meistä on tärkeää tehdä töitä Itämeren ja sen arvokkaan saariston suojelemiseksi tuleville sukupolville. Korkealaatuisen tuotteen lisäksi Neste pystyy tarjoamaan arvokasta asiantuntemustaan toimitusketjun hallinnan osalta sekä luotettavat ja nopeat toimitukset.”
Jan Hanses, Toimitusjohtaja, Viking Line