Neste-pienmoottoribensiini – Parasta sinulle, koneellesi ja ympäristölle

Pienmoottoribensiini on tarkoitettu pienmoottoreille, joilta vaaditaan erinomaista teknistä suorituskykyä. Se on kehitetty erityisesti täyttämään pienten polttomoottorien vaatimukset.

Neste-pienmoottoribensiini 4-T soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin. Neste-pienmoottoribensiini 2-T soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. 2-tahtisiin veneen moottoreihin suositellaan 4-T pienmoottoribensiiniä ja venekäyttöön suunniteltua 2-tahtiöljyä, esimerkiksi Neste 2-T Marinea.

 

Pienmoottoribensiini soveltuu erinomaisesti myös moottoreiden säilytys- ja seisonta-ajan bensiiniksi. Bensiini on lähes hajuton tavalliseen bensiiniin verrattuna, joten sitä on miellyttävämpi tankata kun työskentelet tai harrastat. Neste-pienmoottoribensiinin pakokaasut eivät haise, eivätkä tartu vaatteisiin.

2-T-pienmoottoribensiiniä on saatavilla 5 ja 10 litran kannuissa ja 4-T-pienmoottoribensiiniä 5 litran kannussa kautta maan. Tuotetta myydään myös 200 litran tynnyreissä ja säiliöautotoimituksina. 

Katso Neste-pienmoottoribensiini 4-T:tä automaattijakeluna myyvät Neste-asemat tästä.