Neste Pro moottoripolttoöljy™

Vastauksemme vaativille työkoneille

Vaativaan käyttöön suunniteltu uusi Neste Pro moottoripolttoöljy tarjoaa työkoneellesi puhtaasti enemmän suorituskykyä. Huippulaatuisessa moottori-polttoöljyssä yhdistyvät parempi käyttövarmuus, pienemmät ylläpitokustannukset ja paras suorituskyky. 

Tilaa tästä »

 

 Puhtaampi moottori, pienemmät päästöt. Neste Pro moottoripolttoöljyssä on pitkälle jalostetun erinomaisen perustuotteen lisäksi nyt entistä tehokkaampi lisäaineistus, joka pitää moottorin puhtaana parantaen suorituskykyä. 

 Miellyttävämpi ja nopeampi tankkaustapahtuma. Lisäaineistuksessa on muitakin lisäetuja: se esimerkiksi helpottaa ja nopeuttaa itse tankkaustapahtumaa vähentämällä polttoaineen vaahtoutumista. 

Parempi käyttövarmuus ja pienemmät ylläpitokustannukset. Neste Pro moottoripolttoöljyllä varmistat huolettomat urakat ja pidät kaluston aina valmiina seuraavalle työmaalle. Tuote on saatavilla niin talvi-, kuin kesälaatuisena — ja jopa arktisena laatuna Pohjois-Suomessa.

Pro MPO saatavilla asemaverkostosta kevään 2019 aikana

Pro MPO on nyt saatavilla suoratoimitusten lisäksi koko Neste Truck-verkostossa. Jakelu laajenee Nesteen miehitetyille asemille kevään aikana. Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi Nesteeltä tai asiakaspalvelustamme.

Etsi lähin Pro MPO asemasi tästä »

 

Neste-polttoöljyt ovat ylivertainen valinta silloin, kun paras laatu ja kotimaisuus ratkaisevat.  

Meidät tunnetaan vuosikymmenten ajalta innovatiivisista ja kilpailukykyisistä polttoaineratkaisuista. Olipa kyse lyijyttömyydestä, rikittömyydestä tai uusiutuvien raaka-aineiden käytöstä, Neste on näyttänyt tietä kohti puhtaampia ja laadukkaampia polttonesteitä. 

Kotimaista laatutyötä, kotitankille saakka.

Neste-polttoöljyt kehitetään ja jalostetaan Porvoossa, Euroopan edistyneimpiin lukeutuvalla Kilpilahden jalostamolla. Kotimainen laatutyö kattaa koko tuotantoketjun aina toimituksiin saakka. Polttoöljyjen logistiikasta huolehtivat paikalliset, kokeneet kuljetusyrittäjät. Mitäpä sitä peittelemään: Logistiikkaketjumme on Suomen paras.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä »