Neste Pro™ moottoripolttoöljy sopii vaativaan käyttöön

Vaativaan käyttöön suunniteltu uusi Neste Pro moottoripolttoöljy tarjoaa työkoneellesi puhtaasti enemmän suorituskykyä. Huippulaatuisessa moottori-polttoöljyssä yhdistyvät parempi käyttövarmuus, pienemmät ylläpitokustannukset ja paras suorituskyky. 

TILAA MOOTTORIPOLTTOÖLJYÄ

 

 

Neste Pro moottoripolttoöljyn hyödyt

 Puhtaampi moottori, pienemmät päästöt. Neste Pro moottoripolttoöljyssä on pitkälle jalostetun erinomaisen perustuotteen lisäksi nyt entistä tehokkaampi lisäaineistus, joka pitää moottorin puhtaana parantaen suorituskykyä. 

 Miellyttävämpi ja nopeampi tankkaustapahtuma. Lisäaineistuksessa on muitakin lisäetuja: se esimerkiksi helpottaa ja nopeuttaa itse tankkaustapahtumaa vähentämällä polttoaineen vaahtoutumista. 

Parempi käyttövarmuus ja pienemmät ylläpitokustannukset. Neste Pro moottoripolttoöljyllä varmistat huolettomat urakat ja pidät kaluston aina valmiina seuraavalle työmaalle. Tuote on saatavilla niin talvi-, kuin kesälaatuisena — ja jopa arktisena laatuna Pohjois-Suomessa.

Neste Pro MPO saatavilla asemaverkostosta ja suoratoimituksena

Neste Pro moottoripolttoöljy eli PRO MPO on nyt saatavilla suoratoimitusten lisäksi laajasti Nesteen Truck-verkostossa ja miehitetyillä Neste-asemilla. Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi Nesteeltä tai asiakaspalvelustamme.

ETSI LÄHIN PRO MPO ASEMA»

Kun arvostat kotimaisuutta ja ylivoimaista laatua, on Neste-polttoöljy työkoneellesi oikea valinta

Neste polttoöljyt tunnetaan kotimaisuudestaan koko tuotantoketjusta aina toimituksiin saakka. Neste-polttoöljyjen kehitys ja jalostus tapahtuu Euroopan edistyneimpiin lukeutuvalla Kilpilahden jalostamolla Porvoossa. Ammattitaitoiset, paikalliset kuljetusyrittäjämme vastaavat polttoöljyjen logistiikasta ja uskaltaisimmekin väittää, että meillä on Suomen paras logistiikkaketju.

Kotimaisuuden lisäksi olemme ylpeitä kilpailukykyisistä ja innovatiivista polttoaineratkaisuistamme. Olemme puhtaampien ja korkealaatuisten polttonesteiden tiennäyttäjiä ja edelläkävijöitä – olipa kyse rikittömyydestä, raaka-aineiden käytöstä tai lyijyttömyydestä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä »