Neste Tempera polttoöljy™ on varma valinta

Rikitön Neste Tempera on erinomainen valinta, kun etsitään taloudellista polttoöljyä niin lämmitys-, energia- kuin moottorikäyttöön. Kun haluat polttoöljyltä laatua ja toimintavarmuutta, valitse Suomessa jalostettu Neste Tempera.

 

TILAA POLTTOÖLJYÄ »

 

Neste Tempera polttoöljyn edut

 Kaikkiin käyttökohteisiin. Neste Tempera polttoöljy on suunniteltu erityisesti lämmitys- ja energiakäyttöön, mutta se soveltuu myös moottorikäyttöön. Tempera täyttää moottorikäyttöön tarkoitettujen dieselöljyjen EN590-laatuvaatimukset.

 Rikitön ja puhdas. Rikitön Neste Tempera takaa puhtaammat savukaasut mm. suorissa kuivausprosesseissa, kondenssikattiloissa, rakennuskuivaimissa ja kasvihuoneissa.

 Säilyy ja suojaa laitteistoa. Neste Tempera polttoöljy säilyy useita vuosia asianmukaisesti varastoituna. Temperan korroosionestolisäaine suojaa tehokkaasti laitteistoasi.

 Kaikkiin olosuhteisiin ja lämpötiloihin. Neste Tempera polttoöljyyn voi luottaa kaikissa olosuhteissa ja lämpötiloissa. Tuote on saatavilla niin talvi-, kuin kesälaatuisena — ja jopa arktisena laatuna Pohjois-Suomessa.

Neste Tempera™ polttoöljyyn voi luottaa kaikissa olosuhteissa ja lämpötiloissa. Tuote on saatavilla niin talvi-, kuin kesälaatuisena — ja jopa arktisena laatuna Pohjois-Suomessa.

Neste-polttoöljyt ovat ylivertainen valinta silloin, kun paras laatu ja kotimaisuus ratkaisevat.  

Meidät tunnetaan vuosikymmenten ajalta innovatiivisista ja kilpailukykyisistä polttoaineratkaisuista. Olipa kyse lyijyttömyydestä, rikittömyydestä tai uusiutuvien raaka-aineiden käytöstä, Neste on näyttänyt tietä kohti puhtaampia ja laadukkaampia polttonesteitä. Neste-polttoöljyt kehitetään samalla otteella: haluamme tarjota asiakkaillemme polttoöljyjä, jotka palavat puhtaasti ja tehokkaasti suojaten samalla aktiivisesti moottoreita ja laitteistoja ennenaikaiselta kulumiselta.

Kotimaista polttoöljyä laadukkaasti, kotitankille saakka.

Neste-polttoöljyt kehitetään ja jalostetaan Porvoossa, Euroopan edistyneimpiin lukeutuvalla Kilpilahden jalostamolla. Kotimainen laatutyö kattaa koko tuotantoketjun aina toimituksiin saakka. Polttoöljyjen logistiikasta huolehtivat paikalliset, kokeneet kuljetusyrittäjät. Siksi Nesteen polttoainetoimitusten toimitusvarmuus on lähes 100%.

Mitäpä sitä peittelemään: Logistiikkaketjumme on Suomen paras.

 

Jätä yhteydenottopyyntö »

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää 0200 11311, arkisin klo 8-16.