Nesteen edut Vehon asiakkaille – Tankkaajan etu 2,5 senttiä litralta

Neste Yksityiskortteja ei toistaiseksi myönnetä uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo Neste Yksityiskortti, voit jatkaa sen käyttöä normaalisti.
 
Nesteen Yksityis- tai Yrityskortilla saat monia etuja maan tiheimmässä asemaverkostossa. Voit tankata kortilla Nesteen polttoaineita sekä käyttää monipuolisia myymälä-, kauppa-, kahvila- ravintola- ja pesupalveluita.

Vehon eduilla Nesteen korttiasiakkaana tankkaat 2,5 senttiä edullisemmin per polttonestelitra Suomen palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Yksityiskortilla, eivät muiden kanta-asiakaskorttien edut ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Yksityiskortin polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.
 

Neste-kortti Suomessa ja ulkomailla

Suomessa voit käyttää Neste-korttia lähes 500 Neste- ja Neste Express -asemalla. Ammattiliikenteen Neste Truck -asemilla yksityiskortti ei käy maksuvälineenä. Asemahaulla löydät helposti Nesteen asemat ja niiden palvelut kotimaassa ja ulkomailla. Neste-kortit toimivat maksuvälineenä Neste-asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa, sekä yhteistyökumppaniemme, Preemin ja Statoilin asemilla Ruotsissa.  Neste Yksityiskortti toimii Preem-liikenneasemilla miehitettyjen asemien kassoilla sekä tunnusluvulla automaattiasemilla (ei Såifa-asemilla). Ulkomailla ostetut tankkaukset laskutetaan ostopaikan mittarihinnalla.

 

Kortin myöntämisen periaatteet

Neste Yksityiskortteja ei toistaiseksi myönnetä uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo Neste Yksityiskortti, voit jatkaa sen käyttöä normaalisti.

Neste-kortin saaminen edellyttää vähintään 23 vuoden ikää. Hakijan pitää olla asunut Suomessa yhtäjaksoisesti yli kaksi vuotta. Uusien korttien osalta käyttöraja on maksimissaan 600 e/kk tai 20 % bruttotuloista, jollei hakemuksessa ole esitetty hyväksyttäviä perusteita korkeammalle käyttörajalle.

 

Perheenjäsenille rinnakkaiskortit

Neste Yksityiskorttia voi täydentää myös rinnakkaiskorteilla. Rinnakkaiskorttia voivat hakea kaikki 15 vuotta täyttäneet samassa taloudessa asuvat henkilöt. Rinnakkaiskorttien hakeminen edellyttää maksuvälinesopimuksen täyttämistä ja allekirjoittamista. Rinnakkaiskorttiostot laskutetaan samalla laskulla pääkortin kanssa. Eri korttien ostot ovat eriteltyinä laskussa korteittain.

 

E-lasku & palvelumaksut

Mikäli Neste Yksityis- tai Yrityskortin lasku toimitetaan e-laskuna, kortin käytöstä ei veloiteta 2,50 euron tilinhoitomaksua. E-laskuun siirtymistä varten ensimmäinen lasku toimitetaan kuitenkin aina paperisena.
Korttiasioissa sinua palvelee Neste Asiakaspalvelu, puh. 0200 80100 (0,16 €/min + pvm/mpm) arkisin klo 7—17  tai sähköpostilla: kortit@neste.com

 

Maksuvälineen Käyttöehtojen mukainen tilinhoitomaksu ja lisäpalveluista veloitettavat maksut ovat seuraavat:

  • Kortin käytöstä peritään kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,5 euroa
  • E-laskusta ei veloiteta tilinhoitomaksua, mutta e-laskuun siirtymistä varten ensimmäinen lasku toimitetaan paperisena, josta veloitetaan tilinhoitomaksu
  • Asiakkaan pyynnöstä tehtävät lisäpalvelut seuraavasti: tositekopio 5 euroa, laskukopio 5 euroa, raportti 5 euroa, saldo-/korkotodistus 5 euroa ja muu kirjallinen selvitystyö 20 euroa/jokainen alkava tunti
  • Huomautusmaksu maksun viivästymisestä 5 euroa
  • Kadonneen kortin löytäjälle maksettava palkkio, jonka Neste veloittaa Asiakkaalta, on 9 euroa.