Nolla-mökki arvonnan säännöt

11.11.-7.12.2021 Neste MY Uusiutuvaa dieseliä tankanneiden tai Neste MY tietokilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yöpyminen Nolla-mökissä. 
 

Kilpailun järjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika
Kampanja-aika on 15.11.-7.12.2021 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan viimeistään 15.12.2021.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yöpyminen Hotelli Rantapuiston Nolla-mökissä. Palkinnon arvo on 300 euroa. Varauksen voit tehdä 1.4.-30.9.2022, Nolla-mökki on käytettävissä kesäaikaan. Maailman ainut Marimekko Nolla on upea luontomatkailukokemus yhdistettynä ekologiseen ja vastuulliseen tapaan majoittua. Nolla toimii täysin uusiutuvalla energialla. Mökistä löydät kaksi erillistä vuodetta, kylpytakit sekä astiaston. Lisäksi voittaja saa käyttöönsä merinäköalalla varustetun Prime Guest tason hotellihuoneen, saadaksesi kokea kokonaisvaltaisen hotellikokemuksen, mökkielämystä unohtamatta. Runsas buffetaamiainen ravintola Furussa sisältyy yöpymiseen Nollassa. Lisätietoa majoituksesta löydät täältä: https://www.rantapuisto.fi/hotelli/huoneet/nollamokki/

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan tankkaamalla Neste-yrityskortilla Neste MY Uusiutuvaa dieseliä tai osallistumalla Neste MY tietokilpailuun 11.11.-7.12.2021 välisenä aikana. Tietokilpailuun voi osallistua osoitteessa: https://www.neste.fi/nestemytietovisa

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja arvotaan kampanjaan osallistuneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Muut ehdot
Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. 

Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Espoossa 11.11.2021
Neste Markkinointi Oy