Nyt Tallinkin syksyn reittimatkat -25%

Tee etuhintaan Tallinkilla syysmatka lähelle ja nauti parhaasta hauskasta matkalla Tallinnaan! 

Kaikki heinäkuun aikana mobiilitankanneet sekä markkinointiluvan äpissä hyväksyneet vastaanottavat elokuun alussa varauskoodin, joka oikeuttaa alennukseen.

Ota halutessasi mukaan myös autosi etuhintaan ja ajele perillä Viron kauniissa maisemissa! -25 % reittimatkasta Tallink Shuttlen Star-luokassa tai Europan kansipaikalla sekä -25 % henkilöautosta. Matkustusaika 1.9.–18.12.2019.

Varauskoodit toimitetaan kampanja-aikana tankanneille ja markkinointiluvan hyväksyneille käyttäjille sähköpostiin 5.8.2019.

Paikkoja rajoitetusti. Ei voimassa erikoisristeilyillä. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Mobiilitankkaus

Mobiilitankkaus tarkoittaa sitä, että voit maksaa Neste-asemilla tankkauksen kännykkäsi mobiilisovelluksella. Ei siis enää tarvetta kaivaa esiin lompakkoa tankkauksen yhteydessä. Mobiilitankkaus on nykyaikainen, helppo ja sujuva tapa tankata. Katso alta video, joka näyttää minuutissa kuinka kätevästi Neste-äppin mobiilitankkaus toimii.

Lataa Neste-äppi mobiilisovellus käyttöösi maksutta:

Neste-äppi on kuluttajille ilmainen.  Mobiilitankkaus toimii Suomessa ja Virossa. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 9.0 tai uudempi
Android: käyttöjärjestelmä Android 4.1 tai uudempi