Arvonnan säännöt

Polttoöljyä 7.9.-30.9.2021 tilanneiden kesken arvotaan 100 euron Neste polttoainelahjakortti
 

Kilpailun järjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.
Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.
Osallistumisaika
Kampanja-aika on 7.9.-30.9.2021 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan 5.10.2021.
Palkinnot
Palkintona arvotaan 100 euron Neste polttoainelahjakortti.
Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan tilaamalla Neste Tempera tai Pro moottoripolttoöljyä 7.9.-30.9.2021  välisenä aikana.
Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja arvotaan tilanneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.
Muut ehdot
Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. 
Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.
Neste Markkinointi Oy