Puhtaampaa kiinteistöpalvelua

Haluatko ottaa maksimitehot irti kalustostasi ja suoriutua työtehtävistä vaivattomasti? Haluatko lisätä asuinalueen viihtyisyyttä puhtailla ja ympäristömyönteisillä polttonesteillä? Hyötyisitkö Neste Pinturista, joka automatisoi lämmitysöljytilauksen ja täytön toimitusmaksutta? Menestyvässä kiinteistöpalvelualan yrityksessä työkoneet hyrräävät ja pyörät pyörivät vuodenajasta riippumatta. Nesteen kokonaisvaltaiset palvelut ja laadukkaat tuotteet tarjoavat parasta yrityksellesi, kalustoillesi ja ympäristölle.

Kolme palvelulupausta

 Parhaat polttonesteet Suomen olosuhteisiin. Nesteen polttonesteet, voiteluaineet ja jäähdytinnesteet ovat ylivertainen yhdistelmä maamme olosuhteisiin. Tuotteemme antavat työkoneille erinomaisen suorituskyvyn sekä tehokkaan ja pitkäkestoisen suojan.

 Monipuoliset palvelut liiketoiminnan sujuvoittamiseksi. Sähköisen raportoinnin avulla seuraat polttonestetilauksia ja -ostoja ajoneuvo- tai korttikohtaisesti Oma Neste palvelun avulla.

 Valitsemme kanssasi sopivat palvelut ja parhaan kokonaisuuden. Kiinteistöpalveluiden ammattilaisena ja isännöitsijänä pidät huolta asukkaille arvokkaimmasta omaisuudesta – kiinteistöistä. Me takaamme, että ratkaisumme tukevat liiketoimintaasi olosuhteista riippumatta. 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö »

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää 0200 11311, arkisin klo 8-16.