Puhtain valinta viheriölle

Hyvin hoidetulla golfkentällä myös ympäristöasioista huolehditaan. Golfalalla on tehty viime vuosina suuria ponnistuksia puhtaamman ympäristön ja luonnon puolesta. Nesteen tuotteilla ympäristöjalanjäljen keventäminen onnistuu laadusta tinkimättä.

Valitse Neste-pienmoottoribensiini - kenttäsi ympäristö kiittää valinnastasi

Neste-pienmoottoribensiini on oivallinen valinta sekä ympäristön että työolosuhteiden kannalta. Pienmoottoribensiini palaa puhtaasti ja jättää lähiympäristöön merkittävästi vähemmän haitallisia päästöjä. Erinomainen säilyvyys tarkoittaa, että pienmoottoribensiiniä kannattaa tankata säilytyspolttoaineeksi koko kalustoon. Tuotetta myös mittarimyynnissä, lähimmän aseman voit tarkistaa asemahausta.

 

 

 

 

 

Neste MY uusiutuva diesel - 100 % jätteistä ja tähteistä

Kaikkiin dieselmoottoreihin soveltuva Neste MY uusiutuva diesel tehdään jätteistä ja tähteistä. Neste MY leikkaa kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 % verrattuna perinteisiin fossiilisiin dieseleihin. Kuten Neste-pienmoottoribensiinin, myös Neste MY:n lähipäästöt ovat kevyemmät. Samaa tuotetta on myös mahdollista saada toimitettuna pienpakkauksissa, Neste Green Heat tuotenimellä.  Neste Green Heat on koostumukseltaan samaa kuin mittarimyynnissä oleva talvilaatuinen Neste MY uusiutuva diesel.