Raskaan kaluston moottoriöljyt

Maailman suomalaisin voiteluaine suojelee kalustoasi pitkilläkin matkoilla, haastavissa olosuhteissa. 

Raskaan kaluston ammattilaisten työssä polttonesteillä ja voiteluaineilla on suuri merkitys. Suomessa kehitetyillä Nesteen voiteluaineilla voit olla varma, että kalustosi suorituskyky ja luotettavuus säilyvät haastavissakin olosuhteissa. Nesteen voiteluaineet kehitetään yhteistyössä maailman johtavien raskaan kaluston ajoneuvovalmistajien kanssa. Ainutlaatuisen NEXBASE-perusöljyn ansiosta voiteluöljyjen tehoa lisäävä lisäaineistus toimii kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Nesteen Voiteluainesuositukset-palvelu auttaa löytämään oikeat voiteluaineet henkilöautoihin.

Valitse oikea voiteluaine »

Tutustu tuoteluetteloon »

Neste voiteluaineet

  • Neste Turbo E6 Erittäin pitkille vaihtoväleille nykyaikaisiin suuritehoisiin dieseleihin sopiva täyssynteettinen moottoriöljy. Kestää hyvin pakkasta mutta myös korkeita käyttölämpötiloja kaikkein raskaimmassakin käytössä. Vähätuhkainen Low SAPS -öljy, jossa on myös alhainen rikki- ja fosforipitoisuus. Erityisesti hiukkassuodattimella varustettuihin Euro 4 ja 5 -autoihin.
  • Neste Turbo+ 10W-40 on synteettinen erikoisöljy suuritehoisiin dieselmoottoreihin pidennetyille vaihtoväleille.  
  • Neste Turbo Super Erittäin pitkille vaihtoväleille nykyaikaisiin suuritehoisiin, dieseleihin sopiva synteettinen moottoriöljy. Kestää hyvin pakkasta mutta myös korkeita käyttölämpötiloja kaikkein raskaimmassakin käytössä.