Siirry verkkolaskuun ja olet mukana 100 euron polttoainelahjakortin arvonnassa

Kun siirryt verkkolaskuun 28.2.2022 mennessä, olet automaattisesti mukana 100 euron polttoainelahjakortin arvonnassa.

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa. Kampanjassa ovat mukana kaikki verkkolaskuun siirtyneet asiakkaat aikavälillä 31.1.2022-28.2.2022.

Osallistumisaika

Kampanja-aika on 31.1.2022-28.2.2022 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan viimeistään 25.3.2022.

Palkinnot

Palkintona arvotaan 100 euron arvoinen Neste polttoainelahjakortti. Neste lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste-asemilla käyttäen allekirjoitusta tai tunnuslukua. Kortti ei kuitenkaan käy raskaan kaluston Neste Truck- tai D-asemaverkostossa.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan siirtymällä verkkolaskuun 31.1.2022-28.2.2022 välisenä aikana. 

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan verkkolaskun tilanneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Muut ehdot

Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. 

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 14.10.2021