Syyshuollossa Neste PRO™ pienmoottoribensiiniä tankkiin

Kun on tullut aika laittaa skootteri talviteloille tai ruohonleikkuri varastoon, kannattaa huolehtia, että viimeinen tankillinen on Neste PRO™  pienmoottoribensiiniä.

Laadukkainkin tavanomainen bensiini on suunniteltu käytettäväksi korkeintaan muutamia kuukausia tankkaamisen jälkeen. Jos tavallista bensiiniä säilytetään tankissa useita kuukausia, se hartsiintuu ja voi käynnistyksen yhteydessä tukkia moottorin. Vanhentuneen bensiinin käyttäminen on aina ankara rasitus moottorille.  Siksi yli talven tankissa ollut bensiini on hyvä valuttaa pois ennen käynnistystä tai ainakin lisätä tuoretta polttoainetta joukkoon.

Neste PRO koostuu lähes sataprosenttisesti parafiineista. Se ei hapetu, eikä hartsiinnu tankissa, joten keväällä ensikäynnistys sujuu ilman ylimääräisiä haasteita. Neste PRO on ympärivuotisen käytön lisäksi ylivertainen valinta pihapiirin pienlaitteiden, kuten ruohonleikkureiden ja moottorisahojen syyshuoltoon ja talvisäilytykseen. Myös moottoripyörien, mopojen ja skoottereiden tankeissa Neste PRO antaa parhaan suojan pitkän kausisäilytyksen aikana.

Nelitahtimoottoreihin soveltuvaa Neste PRO 4T:tä myydään mittarimyyntinä 20 Neste-asemalla. Kanistereissa Neste-pienmoottoribensiiniä myydään sekä kaksitahtimoottoreihin soveltuvana 2T -laatuisena että 4T-laatuisena ympäri Suomen.