Talven tankilliset kisan säännöt

Kilpailunjärjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Kampanja on voimassa 1.12.2017 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot

1000 euron arvon edestä Nesteen polttoainelahjakortteja.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan neste.fi/kisa kampanja sivulla.

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan 7.12.2017. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun osallistuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 29.10.2017