Tilaa Neste Pro moottoripolttista, voita Farmex-säiliö!

Vastauksemme vaativille työkoneille on uusi Neste Pro moottoripolttoöljy. Neste Pro MPO tarjoaa työkoneellesi puhtaasti enemmän suorituskykyä. Huippulaatuisessa moottoripolttoöljyssä yhdistyvät parempi käyttövarmuus, pienemmät ylläpitokustannukset ja paras suorituskyky. Kun haluat parasta, valintasi on Neste Pro MPO. 

Arvomme kaikkien 28.2.2018 mennessä Neste Pro moottoripolttoöljyä tilanneiden kesken 1350 litran Farmex-säiliön valuma-altaalla (arvo 3025 €). Säännöt neste.fi/ProMPOarvonta

 Puhtaampi moottori, pienemmät päästöt. Neste Pro moottoripolttoöljyssä on pitkälle jalostetun erinomaisen perustuotteen lisäksi nyt entistä tehokkaampi lisäaineistus, joka pitää moottorin puhtaana parantaen suorituskykyä ja vähentäen kulutusta. 

 Miellyttävämpi ja nopeampi tankkaustapahtuma. Lisäaineistuksessa on muitakin lisäetuja: se esimerkiksi helpottaa ja nopeuttaa itse tankkaustapahtumaa vähentämällä polttoaineen vaahtoutumista. 

Parempi käyttövarmuus ja pienemmät ylläpitokustannukset. Neste Pro moottoripolttoöljyllä varmistat huolettomat urakat ja pidät kaluston aina valmiina seuraavalle työmaalle. Tuote on saatavilla niin talvi-, kuin kesälaatuisena — ja jopa arktisena laatuna Pohjois-Suomessa.

Tuotetta on saatavilla suoratoimituksena omaan säiliöön, myöhemmin tuotteen jakelu laajennetaan myös Neste-asemille. Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi Nesteeltä tai asiakaspalvelustamme.

FARMEX 135A, 1350l polttoöljysäiliö valuma-altaalla arvo yhteensä 3025 € 

Vakiovarusteet:

  • FARMEX 100% valuma-allas (valuma-altaalliset mallit)

  • Camlock –täyttö, metalli

  • Ylitäytön estin 

  • Öljypinnan mittari

  • Tarkastusluukku

  • Nostokorvat, tyhjennysproppu

  • FARMEX pumppuyhde sähköpumpulle tai käsipumpulle, sisältäen imuputki, takaiskuventtiili ja sihti. 

Toimituskulut sisältyvät mainittuihin hintoihin, nostoapu perillä välttämätön.  

 

Uusi maalausjärjestelmä – parempi säiliö sinulle!  

Käytämme FARMEX säiliötuotteissamme laadukasta Teknodur Combi polyuretaanimaalia,  jolloin mm. maalin mekaaninen kesto ja UV –kesto on merkittävästi parempi.  Korroosion kestävyyttä on parannettu Kiilto Clean fosfatointipesulla.  Fosfatointi jättää teräksen pintaan ohuen, korroosiota hidastavan ja maalin tartuntaa parantavan rautafosfaattikerroksen.

Laadukas FARMEX valuma-allas   

Valuma-allas ja siivekkeet on rakennettu siten, että säiliö on nostettavissa huoltoa varten pois altaasta. Säiliön alapuoli ja altaan sisäpuoli on myös maalattu. Pulttien reiät ovat siivekkeissä ja siten täysin altaan ulkopuolella. Valuma-allas ja siivekkeet -rakenne poikkeaa kiinteästi hitsatuista tuplavaipallisista säiliöistä.

Farmtools Oy on luotettava

Säiliövalmistuksemme on sertifioitu ISO 9001:2015 mukaisesti ja asiakaslähtöisyys on toimintamme perusta. Inspecta sarjatarkastaa valmistamamme säiliöt ja säiliöiden peruskunnostus suoritetaan TUKES ohjeistuksen mukaisesti. Farmtools Oy on myös hyväksytty VAK-määräaikaistarkastusten laitos sekä Öljy- ja Kaasutekniikka ry:n jäsen. 

Rakennevaatimukset 445L-1500L KTM 313/85 44§, 2000L ja suuremmat SFS 2733 standardi, valuma-allas SFS 2733 standardi. Tarkastus TUKES/Inspecta –tarkastuslaitos. 

Lue lisää »