Turvallisuutta ja helppoutta Nesteen mobiilimaksulla

Neste-äpin mobiilimaksu on yrityksille suunnattu palvelu, jolla yrityksesi voi turvata polttoaineostot ja tehostaa korttien hallintaa.

Yrityksen kaikki tankkaukset ja autopesut näkyvät yhdellä laskulla, kun yritysmaksuväline on aktivoitu äpissä. Aktivoi maksutapa kuljettajalle reaaliajassa ja seuraa ostotapahtumia Oma Nesteen kautta. Mikä parasta - et tarvitse mobiilimaksun aktivointiin muovikorttia lainkaan! 

Maksutapa on aina kuljettajan mukana ja tankkausten aloittaminen tapahtuu nopeasti suoraan ajoneuvon sisältä. Äpin asemahaun avulla kuljettaja löytää helposti perille sopivalle Neste-asemalle. Voit myös maksaa autopesut äpin avulla Neste K-asemilla.

 Katso ohjeet käyttöönottoon

Uutta Neste-äpissä

Seuraa yrityksesi polttoainekustannuksia entistä tarkemmin Neste-äpin autotunnuksen ja raportointitietojen avulla. Käytössä ollut autotunnus laajenee kattamaan erilaisia raportointitietoja, joten voit seurata polttoaineostoja myös rekisterinumeron perusteella.

Lue lisää

Miksi ottaa Neste-äpin mobiilimaksu käyttöön

 

Turvallisuus — Tehosta yrityksesi toimintaa, turvallisuudesta tinkimättä. Korttien väärinkäyttö on historiaa kun maksuvälineen voi aktivoida kuljettajille reaaliajassa ja sulkea tarvittaessa. Ostorajoituksilla määrittelet sallitut tuotteet kullekin käyttäjälle.

Hallinnointi — Hallitse Neste-äpin käyttäjiä suoraan Oma Neste -portaalin kautta ja seuraa ostotapahtumia yhdessä näkymässä.

Nopeus — Maksaminen nopeutuu kun pelkkä puhelin riittää ja maksun voi hoitaa suoraan ajoneuvon sisältä.

 

Miten saan mobiilimaksun käyttööni?

Oletko uusi maksuvälineasiakas? Täytä maksuvälinehakemus.

Täytä hakemus

Onko käytössäsi jo Oma Neste? Kirjaudu ja tilaa mobiilimaksuvälineitä.  

Kirjaudu

 

Mikäli yrityksellä on jo Nesteen kortteja, mutta ei ole Oma Neste -palvelun tunnuksia tai kirjautuneena ylävalikossa ei näy “Maksuvälineet” -painiketta, tulee täyttää palvelusopimus maksuvälineiden hallinnointia varten.

 

Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi Nesteeltä tai asiakaspalvelustamme.