Turvallisuutta ja helppoutta Nesteen mobiilimaksulla

Neste-äpin mobiilimaksu on yrityksille suunnattu palvelu, jolla yrityksesi voi turvata polttoaineostot ja tehostaa korttien hallintaa.

Yrityksen kaikki tankkaukset ja autopesut näkyvät yhdellä laskulla, kun yritysmaksuväline on aktivoitu äpissä. Aktivoi maksutapa kuljettajalle reaaliajassa ja seuraa ostotapahtumia Oma Nesteen kautta. Mikä parasta - et tarvitse mobiilimaksun aktivointiin muovikorttia lainkaan! 

UUTTA: Etätankkauksen rajoitus 
Turvaa tankkaukset entisestään rajoittamalla etätankkauksia maksuvälinekohtaisesti Oma Nesteessä.

Ostorajoitusten avulla voi määritellä kullekin mobiilikortin käyttäjälle tuotteet, joita Neste-äpin kautta voi tankata. Voit reaaliaikaisesti muuttaa mobiilimaksukohtaisia ostorajoituksia Oma Nesteen kautta. Äppi estää pois rajattujen tuotteiden ostamisen ja käyttäjä näkee selkeästi sovelluksesta mitä tuotteita kortilla voi ostaa.

Onko sinulla kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä niin kerromme sinulle lisää.

Maksutapa on aina kuljettajan mukana ja tankkausten aloittaminen tapahtuu nopeasti suoraan ajoneuvon sisältä. Äpin asemahaun avulla kuljettaja löytää helposti perille sopivalle Neste-asemalle. Voit myös maksaa autopesut äpin avulla Neste K-asemilla.

 

Turvallisuus — Tehosta yrityksesi toimintaa, turvallisuudesta tinkimättä. Korttien väärinkäyttö on historiaa kun maksuvälineen voi aktivoida kuljettajille reaaliajassa ja sulkea tarvittaessa. Ostorajoituksilla määrittelet sallitut tuotteet kullekin käyttäjälle.

Hallinnointi — Hallitse Neste-äpin käyttäjiä suoraan Oma Neste -portaalin kautta ja seuraa ostotapahtumia yhdessä näkymässä.

Nopeus — Maksaminen nopeutuu kun pelkkä puhelin riittää ja maksun voi hoitaa suoraan ajoneuvon sisältä.

 

 

Ota Neste-äppi ja mobiilimaksu jo tänään käyttöön!

Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi Nesteeltä tai asiakaspalvelustamme.