Uutta Neste-äpissä - seuraa polttoaineostoja rekisterinumeron perusteella

Seuraa yrityksesi polttoainekustannuksia entistä tarkemmin Neste-äpin autotunnuksen ja raportointitietojen avulla. Käytössä ollut autotunnus laajenee kattamaan erilaisia raportointitietoja, joten voit seurata polttoaineostoja myös rekisterinumeron perusteella.

Ajoneuvon kuljettaja voi valita Neste-äpistä ajoneuvon rekisterinumeron, jota on tankkaamassa. Näin yrityksen polttoainekustannukset saadaan tarkemmin ja helpommin yhdistettyä yrityksen kalustoon, ja ostot ovat entistä turvatummat.

Ylläpidä yrityksesi ajoneuvotietoja Oma Nesteessä, jotta tankkaukset kohdistuvat oikeille ajoneuvoille. Voit muokata raportointitietoja ja lisätä niihin sellaisia tietoja, mitä yrityksesi haluaa seurata - esimerkiksi rekisterinumero tai kustannuspaikka. Käytössä on viisi raportointikenttää, joita voit hyödyntää yrityksesi haluamalla tavalla. Voit esimerkiksi lisätä raportointitietoihin kustannuspaikan tai yksikön, ja näin pystyt monipuolisemmin tarkastelemaan raportteja. Löydät ajoneuvotiedot Oma Nesteen Maksuvälineet-osion alta.

Käytän jo autotunnusta - mikä muuttuu?

Suosittelemme lisäämään kaikkien ajoneuvojen rekisteritiedot sekä tarkistamaan, että ajoneuvojen raportointitiedot ovat oikein Oma Neste -palvelussa. Näin kuljettajat löytävät Neste-äpistä oikean ajoneuvon helposti rekisterinumeron perusteella. 

Oma Neste -palvelussa olevat autotunnukset ja raportointitiedot säilyvät ennallaan, ainoastaan Neste-äpin näkymä muuttuu. Jatkossa Neste-äppi näyttää kaikkien Oma Neste -palvelussa olevien ajoneuvojen tiedot, jolloin kuljettaja voi valita sen ajoneuvon mitä on juuri tankkaamassa. Näin kuljettajat löytävät Neste-äpistä oikean ajoneuvon helposti rekisterinumeron perusteella.

Haluan ottaa autotunnuksen käyttööni - miten toimin?

  1. Aktivoi kuljettajille Neste-äppi Oma Neste -palvelussa ja valitse lisäominaisuudeksi autotunnuksen kysely.
  2. Syötä haluamasi autotiedot Oma Nesteen raportointitietoihin. Löydät ajoneuvojen raportointitiedot Maksuvälineet-osiosta. Lisää listaukseen ajoneuvojen rekisterinumerot tai muita tietoja, joita haluat seurata.
  3. Tankkaa Neste-äpillä ja valitse ajoneuvo, näin tankkaukset kohdistuvat oikeaan ajoneuvoon. 

Mikäli sinulla tulee kysyttävää autotunnuksen käytöstä tai sen käyttöön otosta voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköisen lomakkeen kautta tai puhelimitse arkisin klo 8-16 numeroon 0200 11311 (Veloitus 16,0 senttiä/minuutti + pvm/mpm).

Katso lyhyt opetusvideo autotunnuksen käyttöönotosta sekä uudesta ominaisuudesta