Voita grilli -arvonnan säännöt

Kilpailunjärjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

 

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 30.6.2019 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan kolme (3) kappaletta 1150 euron arvoisia Campingaz-grillejä sekä 237 kappaletta 5 kg Neste-kaasu komposiittipulloja kaikkien osallistuneiden kesken.

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan ostamalla Neste-kaasupullo tai kaasupullon täyttö Neste- tai Neste K -asemalta. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu kuitilla osoitteessa www.neste.fi/voitagrilli, jonne syötetään osallistujan tiedot. 

 

Voittajien valinta ja palkintojen lunastus

Voittajat arvotaan 3.7.2019. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

 

Neste Markkinointi Oy

 

Espoossa 30.4.2019