Green Week 2020 Arvonnan säännöt

Neste MY uusiutuvaa dieseliä 27.11.2020-6.12.2020 välillä tankanneiden kesken arvotaan referenssiartikkeli
 
Kilpailun järjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.
Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.
Osallistumisaika
Kampanja-aika on 27.11.2020-6.12.2020 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan 10.12.2020
Palkinnot
Palkintona arvotaan yrityksestä kirjoitettu referenssitarina (arvo n. 1000e), jota yritys voi käyttää omassa markkinoinnissaan viestimiseksi. Artikkelin kirjoittaa ulkopuolinen taho, joka haastattelee voittajayritystä Neste My uusiutuvan dieselin käytöstä. Myös Neste Markkinointi Oy jakaa tarinan omissa kanavissaan (Facebook Ammattilaiset -sivulla ja www.neste.fi -sivustolla). 
Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan tankkaamalla Neste MY uusiutuvaa dieseliä  27.11.2020-6.12.2020 välisenä aikana.
Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja arvotaan tankanneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.
Muut ehdot
Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. Kilpailuun tai sen sääntöihin tehtävistä muutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.neste.fi/arvonnansaannot/greenweek2020
Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Neste Markkinointi Oy