Jäähdytinnesteet


Jäähdytinnesteet — Tehokas suoja moottorille kaikissa lämpötiloissa

Neste-jäähdytinnesteiden tehokas lisäaineistus suojaa auton moottoria ja jäähdytysjärjestelmää niin kylmissä kuin kuumissakin lämpötiloissa. Nesteen tuotevalikoimasta löytyy perinteisiä jäähdytinnesteitä sekä korkealuokkaisia superjäähdytinnesteitä erittäin pitkille vaihtoväleille. Nesteen jäähdytysnesteet ovat eteeni- tai propeeniglykolipohjaisia, jäätymisenesto-ominaisuuksiltaan erinomaisia ja suojaavat jäähdytintä korroosiolta.

Katso autollesi sopiva jäähdytinneste »

Tilaa tuotteita tästä »

Tutustu tuoteluetteloon »


Tuulilasinpesunesteet

Ammattiliikenteessä lasinpesunesteeltä vaaditaan paljon. Sen pitää ympäri vuoden puhdistaa tuulilasi liasta ja suojata pyyhkijöitä likaantumiselta. Se ei saa vaahdota eikä muodostaa kalvoa tuulilasille. Lisäksi sen pitää ehkäistä pesujärjestelmän jäätymistä kylminä aikoina. Voltera -sarjan kaikki lasinpesunesteet ovat etanolipohjaisina ympäristömyötäisiä eivätkä sisällä myrkyllistä metanolia. Voltera-lasinpesunesteillä on hyvän pakkaskeston lisäksi kauttaaltaan erinomaiset tekniset ja käyttöominaisuudet: riittoisuus käytössä, soveltuvuus ympärivuotiseen käyttöön, helppo kaadettavuus pakkauksista ja miellyttävä tuoksu. Laimentamattomalla nesteellä voidaan puhdistaa myös likaantuneet sulat.

Neste Voltera Pro - Maailman ensimmäinen nanoteknologiaan perustuva tuulilasinpesuneste

Kun tuulilasin on pysyttävä pitkään ehdottoman kirkkaana, valinta on Neste Voltera Pro. Voltera Pro on seuraavan sukupolven tuulilasinpesuneste, joka perustuu nanoteknogiaan. Käyttövalmis Voltera Pro muodostaa lasin pinnalle läpinäkyvän, heijastamattoman nanokalvon, joka hylkii vettä, jäätä ja likaa. Neste Voltera Prota käytettäessä tuulilasi pysyy puhtaampana pidempään, ja tuulilasinpesunestettä kuluu vähemmän. Nanokalvo suojaa myös tuulilasia hankaukselta.

Neste Voltera Pron pakkasenkesto on -21 °C, joten sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina.