Avainlippu-tunnus Nesteen palveluasemilla

Nesteen palveluasemilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä kotimaisesta palvelusta kertova Avainlippu-tunnus. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa tuotetulle palvelulle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Lisäksi yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Nesteellä on Suomessa yli 800 asemaa, joista noin 250 on palveluasemaa. Palveluasemien toiminnasta vastaavat paikalliset yrittäjät ja kauppiaat.

Nesteellä on Suomessa yli 800 asemaa, joista noin 250 on palveluasemaa. Palveluasemien toiminnasta vastaavat paikalliset yrittäjät ja kauppiaat.

Neste on Suomen johtava polttoaineiden jalostaja ja markkinoija sekä myös kansainvälisesti merkittävä energia-alan toimija. Neste on öljynjalostuksen ja uusiutuvien ratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme huippututkimukseen perustuvia puhtaamman liikenteen ja teollisuuden tuotteita. Olemme maailman johtava uusiutuvan dieselin tuottaja, ja vuotuinen tuotantokapasiteettimme on yli 2 miljoonaa tonnia. Olemme myös maailman suurin yhtiö, joka tuottaa uusiutuvia polttoaineita jätteistä ja tähteistä. 

Neste on vahva kotimainen toimija ja työnantaja. Oma, ratkaiseva roolinsa on ollut myös Nesteen innovatiivisella tuotekehityksellä.

Kotimainen, palkittu NEXBTL-teknologia

Uusiutuvan dieselin valmistuksessa käytettävä NEXBTL-teknologia on Nesteen kehittämä ja patentoima innovaatio. Sen myötä yhtiö on kasvanut maailman suurimmaksi uusiutuvan dieselin tuottajaksi. NEXBTL-teknologiaan perustuva vähähiilinen ja biopohjainen Neste uusiutuva diesel viitoittaa tietä tulevien vuosien ympäristöystävällisemmälle liikenteelle. Sataprosenttisesti uusiutuva Neste MY perustuu  NEXBTL-teknologiaan.