Olet täällä

Asiakkaan tunteminen - miksi Neste kysyy?

Maksupalvelun tarjoajana meillä on lakisääteinen velvollisuus tuntea asiakkaamme. Meidän on tunnistettava mm. yritys- ja yhteisöasiakkaan edustajat, omistajat, omistusrakenne ja tosiasialliset edunsaajat. Lisäksi meillä tulee olla riittävät tiedot asiakkaamme liiketoiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta.
 
Pyydämme sinua päivittämään tiedot sähköisen lomakkeen kautta.

Päivitä asiakastietosi

Oletko yksityisasiakas? Siirry päivittämään asiakastietosi täältä.

Pyynnöt asiakastietojen päivittämisestä lähetämme sähköpostiosoitteesta asiakkaantunteminen@neste.com.

Lomakkeen täyttäminen ja allekirjoittaminen tapahtuu Signomin palvelussa. Huomaathan, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Tunnistautuminen onnistuu suomalaisten pankkitunnusten lisäksi myös Ruotsin,Tanskan, Norjan, Viron, Latvian sekä Liettuan tunnuksilla.

Voit myös tilata lomakkeen asiakaspalvelustamme osoitteesta kortit@neste.com. Jos palautat hakemuksen meille postitse tai sähköpostitse skannattuna, lähetämme hakemuksen sinulle erikseen DocuSign-sovelluksen kautta sähköpostiin allekirjoitettavaksi. Hakemus vaatii sähköisen tunnistautumisen.
 

Asiakkaan tunteminen ja tunnistaminen – miksi kysymme sinulta näitä tietoja?

Asiakkaan tuntemisvelvoite perustuu lainsäädäntöön, jolla muun muassa pyritään ehkäisemään rahanpesua, terrorismin rahoittamista ja taloudellista rikollisuutta.

Kysymme asiakkuustietojasi sekä asiakassuhteen alkaessa että säännöllisesti asiakkuuden aikana, keskimäärin kolmen vuoden välein. Antaessasi meille pyytämämme tiedot tuet rikollisuuden vastaista työtämme ja kannat omalta osaltasi yhteiskuntavastuuta. Kun tunnemme asiakkaamme taustat ja asiointitavat, pystymme esimerkiksi paremmin suojelemaan asiakasta alati yleistyviltä huijausyrityksiltä.

Asiakkaan tuntemistietoja ja muita henkilötietoja voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä muihin laissa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä edellytettyihin tarkoituksiin. Asiakkaan henkilötietoja voidaan käyttää sen selvittämiseen, onko asiakas kansainvälisten pakotteiden kohteena.

Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Päivitä asiakastietosi