Tankkaa Neste-äpillä, saat kokeilla BookBeatia 2 kuukautta veloituksetta!

Tiesitko, että Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä? Sinun ei tarvitse muuta kuin ajaa asemalle, valita mittari, syöttää vahvistuskoodi ja tankata.

Lue lisää Neste-äpistä >>

Tankkaa Neste-äpillä maaliskuussa ja aloita kevät kuuntelemalla uusimpia äänikirjoja! Kun tankkaat tai pesetät auton Neste-äpillä 1.3.-31.3.2023 välisenä aikana, saat BookBeatin 60 päiväksi veloituksetta. Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille ja kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitsemasi paketin mukaisesti (alk. 9,99 €/kk). Tietenkin ilman sitovaa määräaikaa! Etua ei voi yhdistää voimassa olevaan tilaukseen. Mikäli tilaus irtisanotaan maksuttoman kokeilun aikana, katkeaa se heti. Vain yksi etu yhtä käyttäjää kohden.

Etukoodi toimitetaan Neste-äpin markkinointiluvallisille käyttäjille sähköpostilla 6.4.2023. Etu tulee lunastaa viimeistään 30.4.2023. Huom.! Neste-äpin markkinointiluvan sähköpostille saat päälle Neste-äpin asetuksien alta kohdasta "Yleiset asetukset".

 

BookBeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu, jossa on yli 800 000 e- ja äänikirjaa. Valikoimasta löydät odotetuimmat uutuudet ja rakastetuimmat klassikot sekä moneen muuhun makuun sopivaa sisältöä.

 

 

Lataa Neste-äppi käyttöösi.