Saat DNA TV:n 2kk veloituksetta kun tankkaat Neste-äpillä kesä- tai heinäkuussa

Tiesitkö, että Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä? Sinun ei tarvitse muuta kuin ajaa asemalle, valita mittari, syöttää vahvistuskoodi ja tankata.

Lue lisää Neste-äpistä >>

 

Tankkaa Neste-äpillä kesä- tai heinäkuussa ja pääset nauttimaan DNA TV:n huippusisällöistä ja elokuvista kesän reissuilla! Helppokäyttöisellä DNA TV -mobiilisovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella. Laita suosikkiohjelmasi tallennukseen ja tallenna vaikka kaikilta kotimaisilta peruskanavilta samanaikaisesti. Tallennustila on rajaton. Katso suoria lähetyksiä, peilaa sisältöä isolle ruudulle tai vuokraa elokuvia. Tilaus sisältää maksuttoman leffakupongin DNA TV Vuokraamoon. Käyttö: Android- ja iOS-mobiililaitteet, Apple-TV, Android-TV ja dnatv.dna.fi. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut.

Kun tankkaat tai pesetät auton Neste-äpillä 1.6.-31.7.2023 välisenä aikana, saat DNA TV:n kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta. (norm. 6.90 €/kk). Etu koskee ainoastaan uusia DNA TV -asiakkaita, eikä etua voi yhdistää olemassa olevaan tilaukseen. Etujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaaliin hintaan 6,90 €/kk, ilman sitovaa määräaikaa. Mikäli tilaus irtisanotaan maksuttoman kokeilun aikana, katkeaa se heti. Vain yksi etu per asiakas. 

Etu toimitetaan Neste-äpin markkinointiluvallisille käyttäjille sähköpostilla 6.7.2023 tai 8.8.2023 riippuen Neste-äpin käytön ajankohdasta. Etu tulee lunastaa viimeistään 31.8.2023. Huom.! Neste-äpin markkinointiluvan sähköpostille saat päälle Neste-äpin asetuksien alta kohdasta "Yleiset asetukset".

 

 

 

 

Lataa Neste-äppi käyttöösi.