Muutos seuraa edelläajajaa

Pakko herätä. Pakko harjata hampaat. Pakko viedä lapset tarhaan. Pakko kuunnella pomon jaaritusta. Pakko hakea lapset tarhasta. Pakko tankata. Pakko hakea maitoa ja banaaneja. Pakko syödä. Pakko muistaa onnitella kaveria. Pakko katsoa uutiset. Pakko lajitella roskat. Pakko viedä roskis. Pakko jaksaa lenkille. Pakko käydä suihkussa.

Arkielämä ei ole aina helppoa. Yhtä pakkoa. Jollei kahta – tai kahtakymmentä. Laitetaan päälle vielä yksi: pakko pelastaa maailma. Vastuullisempien tekojen tekeminen voi tuntua aika raskaalta jutulta arjen painon alla.

Pienempikin muutos vastuullisempaan suuntaan riittää, kun sen tekee oikeassa paikassa. Tankatessa se on onneksi tarjolla helposti.

Nesteelle se energia, jolla arki pyörii, on raaka-ainetta ja käyttövoimaa puhtaammalle ja paremmalle tulevaisuudelle. Neste on maailman suurin uusiutuvien polttoaineiden jalostaja ja markkinoiden laadukkaimpien polttonesteiden kehittäjä. Ja eipä unohdeta, että Nesteellä tankkaaminen tuo Suomeen työtä ja työpaikkoja.

Neste on alansa ylivertainen edelläkävijä – ja se on loistava juttu, sillä sinun ei tarvitse muuttaa juuri mitään. Riittää, että valitset oikein. Silloin sinä olet #edelläajaja.

Kun valitset Nesteen, ajat Suomessa jalostetuilla puhtaammilla polttonesteillä ja autat luomaan parempaa tulevaisuutta. Antaa siis pyörien pyöriä ja arjen rullata, omalla mukavalla painollaan.