Käytä Neste-äppiä syyskuussa - saat Elisa Kirja Premiumin 45 päiväksi veloituksetta

Tiesitkö, että Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä? Sinun ei tarvitse muuta kuin ajaa asemalle, valita mittari, syöttää vahvistuskoodi ja tankata.

Lue lisää Neste-äpistä >>

 

Käytä Neste-äppiä syyskuussa ja saat pääsyn Elisa Kirja Premium - palvelun valtavaan ääni- ja e-kirjavalikoimaan 45 päiväksi veloituksetta! Elisa Kirja on kotimainen kirjapalvelu, jonka valtavasta valikoimasta löydät aina mieleistä kuunneltavaa ja luettavaa. Tilaamalla palvelun voit nauttia Elisa Kirjan jatkuvasti päivittyvästä ääni- ja e-kirjavalikoimasta kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjat kulkevat kätevästi mukana puhelimessa tai tabletissa. Kirjat ovat ladattavissa myös offline-tilaan, joten voit lukea ja kuunnella myös ilman nettiyhteyttä

Kun tankkaat tai pesetät auton Neste-äpillä 1.9.-30.9.2023 välisenä aikana, saat Elisa Kirja Premiumin 45 päiväksi veloituksetta (norm. 16.99 €/kk). Elisa Kirja Premium -palvelussa voit kuunnella ja lukea kirjoja 110 tuntia
kuukaudessa.
 Etu koskee ainoastaan uusia Elisa Kirja -asiakkaita, eikä etua voi yhdistää olemassa olevaan tilaukseen. Etujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaaliin hintaan 16,99 €/kk, ellei tilausta peruta ennen kokeilujakson päättymistä. Mikäli tilaus irtisanotaan maksuttoman kokeilun aikana, katkeaa se heti. Vain yksi etu per asiakas. 

Etu toimitetaan Neste-äpin markkinointiluvallisille käyttäjille sähköpostilla 10.10.2023. Etu tulee lunastaa viimeistään 31.10.2023. Huom.! Neste-äpin markkinointiluvan sähköpostille saat päälle Neste-äpin asetuksien alta kohdasta "Yleiset asetukset".

 

 

 

Lataa Neste-äppi käyttöösi.