Kivi, paperi, sakset -pelin säännöt


Kilpailunjärjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 7.9.-27.9.2021. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinto

Palkintona arvotaan joka päivä kaksi (2) viidenkymmenen (50) euron arvoista polttoainelahjakorttia. Voittaja saa henkilökohtaisen vahvistusviestin voitosta rekisteröintilomakkeella ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen ja tämän jälkeen hän on oikeutettu palkintoonsa. Osallistujan vastuulla on ilmoittaa rekisteröintilomakkeella oikea sähköpostiosoite, jonka kautta häneen ollaan yhteydessä. Lisäksi kaikkien peliä pelanneiden kesken arvotaan viidensadan (500) euron arvoinen polttoainelahjakortti. Palkinto arvotaan 30.9.2021.

Kilpailuun osallistuminen

Kampanjaan osallistuminen tapahtuu https://www.neste.fi/kivi-paperi-sakset sivustolla yhteystiedot täyttämällä ja peliä pelaamalla. Kivi-paperi-sakset pelissä kivi voittaa sakset, paperi voittaa kiven ja sakset voittaa paperin.

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy
Espoossa 11.8.2021