Arvonnan säännöt

Fendt-öljyä kampanja-aikana 1.10.–15.12.2019 tilanneiden kesken arvotaan 500 euron Holiday Club-lahjakortti. 
 

Kilpailun järjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.
Osallistumisaika
Kampanja-aika on 1.10.–15.12.2019 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan 10.1.2019.

Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistutaan ostamalla kampanja-aikana 1.10.-15.12.2019 Fendt-öljyjä (Sopimushuoltajien tilaukset AGCO Suomen varaosien kautta ja varaosapisteiden* tilaukset Neste Extranetin kautta).
Arvontaan voi osallistua virallinen FENDT sopimushuoltaja tai varaosapiste*

*(A&K Heikura Oy, Lieksa, Eastra Oy, Varkaus, Wetteri Oy, Kuusamo, Traktori Servi Oy, Keminmaa, Maskinservice Marander Ky, Vaasa, VAL-Traktori Oy, Hämeenlinna, Kiteen Konediesel Oy, Kitee, Valkor Huolto Oy, Nurmes)

Palkinnot
Palkintona arvotaan 500 euron arvoinen Holiday Club-lahjakortti. Lahjakortti käy majoituksen ja kylpylähotelleissa myös palveluiden maksamiseen ja on voimassa 12 kk ostopäivästä kaikissa Suomen Holiday Club -kohteissa.
Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan tilaamalla Fendt öljyä 1.10.–15.12.2019 välisenä aikana AGCO Suomelta.
Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja arvotaan tilanneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.
Muut ehdot
Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. Neste ei vastaa Holiday Clubin mahdollisista muutoksista lahjakortin ehtoihin. 
Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.
Neste Markkinointi Oy